Kabeh babagan checkout Instagram

Instagram Checkout saiki digunakake dening kabeh bisnis sing nduweni hak ing AS lan bakal mbukak global ing wektu kasebut.
Fitur Checkout ngidini kita tuku produk langsung saka aplikasi Insta. Wiwit saiki, kita bisa langsung pesen langsung ing Insta nalika njelajah kiriman sing bisa dibeli nganggo label produk favorit.
Miturut Instagram, 130 millions d’utilisateurs cliquent chaque mois sur des posts shoppable, lan ora ngagetne manawa Instagram saiki wis nempatake fungsi kasebut ” Checkout ” kasedhiya kanggo kabeh bisnis ing Amerika Serikat.
Tambah ing popularitas saka “postingan sing bisa dituku” kanthi cepet ngowahi Insta dadi platform e-commerce. Fitur Checkout saiki bakal nglengkapi pangowahan iki lan nambah pengalaman pangguna dadi luwih apik.
Saiki kita bisa nutul label produk sing disenengi lan mbayar langsung ing Instagram kanggo produk kasebut. Proses tuku durung mesthi gampang ing platform media sosial liyane.
Dheweke wis rampung ngganti cara toko lan ngowahi cara perusahaan nggunakake toko Insta..
Kanggo pamilik bisnis, kemampuan kanggo ngowahi pamirsa kanthi cepet saka mung browsing menyang produk tanpa kudu ninggalake aplikasi Instagram sing nambah tarif penjualan.
Bisnis, ing pengaruh lan pangguna bakal nemu wektu sing nyenengake kanthi fungsi pembayaran.

checkout instagram

Apa sampeyan nggunakake Instagram Checkout?

Akeh wong sing nggunakake platform Insta kanggo pemasaran lan pariwara sawetara taun kepungkur., lan kita ngerti pentinge strategi pemasaran.
Nanging pangowahan pungkasan taun pungkasan nggawe platform iki kanthi apik.. Wis ora mung dadi platform pariwara.
Fitur Instagram Checkout nyedhiyakake platform sing gampang kanggo para pelanggan, saka ngendi dheweke bisa tuku produk.
Taun iki, Instagram wis nyoba nampung bisnis lan merek sabisa-bisa liwat pandemi iki.
Dheweke nggawe umum fungsionalitas toko kanthi global lan ngluncurake kode QR kanggo mbantu kita tuwuh bisnis ing Insta.
Instagram dilaporake que 80 % des comptes suivent un compte d’entreprise, sing jelas nerangake kenapa dheweke kerja keras kanggo mesthekake yen bisa entuk manfaat saka platform.
Mangkene carane pangguna bisa tuku produk kanthi sawetara langkah sederhana:
• Klik ing lambang tuku
• Klik ing produk sing ditampilake
• Tutul ing kasir
• Ketik rincian kertu lan informasi tagihan
• Klik ing urutan panggonan

blanja instagram

Cara Ndhaptar ing Checkout Instagram?

Sampeyan bisa nggunakake Instagram Checkout saiki ing Amerika Serikat, nanging luwih dhisik kudu ngatur toko sampeyan.
Akun sampeyan wis disambung menyang kaca Facebook utawa menyang Shopify, ing ngendi Insta bisa njupuk katalog lan informasi produk sampeyan.
Insta nggunakake informasi sampeyan kanggo nggawe label produk supaya sampeyan bisa menehi tag produk ing foto, video lan IGTV saiki.
Sawise sukses nyiyapake toko sampeyan, sampeyan bisa nggunakake formulir iki ing kene kanggo njaluk Checkout.
Yen sampeyan ora ana ing Amerika Serikat, siyap-siyap lan gawe toko sampeyan. Miwiti nggunakake fungsi pembayaran sanalika digunakake kanthi global.

Cara entuk paling bathi saka cash register

Kita duwe sawetara saran supaya sampeyan bisa entuk manfaat saka fitur Checkout Instagram., lan cara iki, sampeyan bisa nggawe manawa nambah sales uga.

1. Coba menehi tandha produk ing kabeh format konten

Aja matesi label sampeyan yen pengin nggedhekake adol. Elinga terus menehi label produk ing saben format konten. Ngoptimalake foto lan video.
Kanthi ngembangake tag ing macem-macem format konten, sampeyan priksa manawa sampeyan bisa nggayuh akeh wong sing bisa ndeleng konten sampeyan.
Katon luwih akeh produk sampeyan, luwih gampang para pamirsa ngelingi lan tuku saka sampeyan liwat fitur checkout.

2. Kemitraan karo pengaruh

Influencer gedhe banget, lan dheweke pancen dikagumi para pandhereke. Kita kudu menehi kredit amarga dheweke pancen hebat karo apa sing ditindakake.
Akeh wong sing sukses ngembangake platform pribadi kanthi terus nggawe lan ngasilake konten asli kanggo para pengikut sing setia.. Mangkene carane golek dhuwit, mula kudu ngerti siji utawa loro.
Kanthi memitran karo para influencer lan sing duwe akun kreator sing uga bisa menehi tag produk kanthi langsung ing konten, sampeyan bisa ngiklanake produk kanthi luwih agresif ing platform, nanging kanthi cara asli.
Ora mung produk sampeyan bakal diweruhi pandhereke, nanging uga cara sing cerdas kanggo ngiklanake dhewe, tanpa nyoba adol produk sampeyan kanthi langsung.

3. Gunakake karusel

Nggunakake karusel kanggo produk sampeyan bisa nggayuh pamirsa kanthi luwih cepet, nanging kanthi efektif. Gambar produk sing luwih nyenengake, bakal luwih gampang kanggo narik kawigaten para pamirsa.
Kreatif lan nggawe gambar karo sawetara produk sampeyan. Kanthi cara iki, sampeyan ora mung bisa menehi tag sawetara produk ing siji konten, nanging uga kanggo nuduhake produk kasebut kanthi luwih cepet.

IG blanja

Résumé

Fungsi nyimpen lan mbayar kanthi cepet ngowahi Insta dadi platform sing luwih gedhe saka sadurunge. Priksa manawa sampeyan kudu tetep disetiap lan kenal karo kabeh fitur sing ana lan anyar sing dirilis..
Tim Instagram wis kerja keras sajrone pirang-pirang taun kepungkur kanggo nyukupi kabutuhan lan pangarepan sampeyan, dadi priksa manawa sampeyan duwe kauntungan saka kabeh keuntungan sing ditawakake.

Recent posts