Cara Ngubungi Influencer Ing Instagram

Yen sampeyan pengin kontak karo merek gedhe lan pengaruh ing ceruk ing Instagram, ana sawetara perkara sing kudu sampeyan ngerteni supaya ora ditembak.

Ana luwih saka milyar pangguna Instagram aktif, lan yen sampeyan pengin entuk kemitraan iki karo influencer gedhe utawa merek populer, sampeyan kudu tampil lan priksa manawa sampeyan keprungu. Instagram minangka salah sawijining cara paling apik kanggo jaringan karo merek liyane lan nambah media sosial lan bisnis sampeyan..

Artikel iki minangka pendekatan paling apik sing bisa ditindakake kanggo narik kawigaten wong liya lan supaya dheweke semangat bisa kerja bareng karo sampeyan.. Elinga yen sawetara saka akun Instagram gedhe bakal nampa atusan pesen saben dina, mula penting banget kanggo ngadeg lan langsung digantung.

Kemitraan karo pengaruh utama

Hubungi Merek lan Influencer ing Instagram

Yen sampeyan duwe rencana pengaruh ing akun influencer, ukuran sampeyan utawa ukuran iki, sampeyan kudu nindakake ing ngisor iki:

  • Target wong sing bener – ora ana gunane kanggo ngirim pesen menyang wong sing ora minat karo sampeyan utawa sing ora cocog karo gambar merek lan kepribadian sampeyan
  • Nggawe regane – akeh wong fokus karo apa sing nyoba digayuh, tinimbang fokus ing carane bisa mbantu wong sing wis tekan
  • Nampa larangan – sampeyan kudu ngirim akeh pesen lan akeh sing bakal ilang, mula siyap nampa larangan
  • Tetep setya – sampeyan kudu terus nindakake lan ora nyerah, sanajan ngadhepi penolakan lan ketidaktahuan sing terus-terusan Saiki sampeyan duwe ide dhasar babagan carane nerusake, ayo waca rinciane.

Target wong sing bener

Kanggo entuk asil sing paling apik, sampeyan kudu target akun sing ana gandhengane karo konten sampeyan. Kita bubar nerbitake artikel babagan cara nemokake akun anyar ing ceruk kanthi cepet., mula wacanen kanthi cepet yen sampeyan pengin ngatur akeh akun.

Sampeyan uga bisa nggunakake pendekatan sing luwih jero, ing nggoleki hashtag utawa lokasi sing ana gandhengane karo niche sampeyan lan mriksa akun siji-sijine menyang Kontak. Mengkono, coba aja kuwatir banget babagan jumlah pandherekipun, nanging luwih fokus ing tingkat keterlibatan lan kualitas konten.

Instagram - kualitas konten

Nggawe regane

Ora ngirim atusan Pesen sing njaluk sing padha, nanging coba golek cara kanggo nambah nilai akun iki. Bisa uga gampang kaya menehi konten, kirim conto, utawa malah menehi promosi promosi silang.

Opsi pungkasan iki bisa narik kawigaten yen sampeyan duwe akeh pengikut online ing platform liyane kayata situs web utawa Facebook., nanging sampeyan cabang ing Instagram. Menehi nilai tambah tinimbang mung takon, lan sampeyan bisa uga ngerteni manawa akun kasebut entuk panjaluk sing luwih apik.

Instagram -  nilai akun

Nampa Tolak

Sampeyan bisa uga kudu ngirim akeh pesen sadurunge tekan ngendi wae, lan bakal ana akeh larangan lan kiriman liyane sing ora digatekake. Sing utama ora njupuk kanthi pribadi, sampeyan bisa uga wis nampa ing wektu sing ala utawa, yen nampa akeh pesen, bisa uga ora weruh manajer umum sampeyan. Coba mainake nomer kasebut lan aja nganti larangan sampeyan mengaruhi sampeyan, bakal mbutuhake sawetara wektu sadurunge wong miwiti nanggapi sampeyan.

Instagram -  nampa Penolakan

Tetep motivasi

Nderek bagean sadurunge, sampeyan kudu ngirim akeh pesen lan sing paling penting sampeyan bisa terus aktifitas. Vous devrez peut-être envoyer 100 messages avant que quelqu’un ne donne suite à votre demande, ou peut-être même 1000, nanging ora dadi masalah amarga kedadeyan kasebut pungkasane kedadeyan.

Sing apik yaiku, yen wis entuk kemitraan ing tas, sampeyan bisa nggunakake iki kanggo kauntungan kanggo njaluk wong liya. Sampeyan bisa ngandhani pelanggan : “Aku nggarap klien iki ing proyek iki, Aku ngarep-arep supaya sampeyan melu uga”.

Sampeyan bisa dadi negosiasi sing apik lan bisa narik minat sampeyan babagan akeh wong., apa sing bisa ditindakake salju ing kegiatan jaringan sampeyan.

Recent posts