Reels Instagram : Tanggepan Instagram kanggo TikTok

Kaya Donald Trump nyatakake larangan kegilaan media sosial paling anyar – TikTok, Instagram ngumumake rilis Instagram Reels sing tepat wektu.

Donald Trump wis suwe saya isin media sosial, nanging saiki dheweke mutusake manawa platform video cendhak TikTok ora duwe papan ing Amerika Serikat, nyebutake manawa China lagi proses njupuk informasi.

Sampeyan seneng TikTok utawa ora, sejatine yaiku impene para pemasar, kanthi sawetara tingkat keterlibatan paling dhuwur lan dawa sesi ing platform media sosial.

Jadwal Sesi TikTok

Yen sampeyan nindakake rata-rata, Instagram mung entuk dawa sesi rata-rata udakara 3 menit, nalika TikTok entuk dawa sesi 10 menit.

Katon yen kekuwatan saka TikTok dununge ing format konten, lan ing algoritma penting iki sing nggawe wong kecanthol nuduhake konten sing disenengi.

Konten TikTok sing Terkenal fokus ing Tembakan Musik, nari lan gerakan, lan iki ditujokake kanggo pamirsa sing umume enom.

Saiki Instagram katon kepengin narik pamirsa sing luwih enom lan nggawe format anyar sing bisa dituduhake konten ing platform., kanthi ngenalake fitur Instagram Reels sing anyar.

Reels Instagram

Reels menehi pangguna kemampuan kanggo ngrekam video singkat 15 detik lan nambah musik lan efek kanggo video, mirip banget karo cara kerja TikTok.

Instagram uga nambahake lokasi tartamtu kanggo gulungan ing kaca sing digoleki, sing bisa digoleki kanthi vertikal, kaya kaca kasebut “Kanggo sampeyan” saka TikTok.

Kayane kesuksesan TikTok narik perhatian raksasa media sosial, lan saiki Instagram pengin dadi bagean saka tumindak kasebut.

Sukses Instagram

Instagram pancen salah sawijining platform kanggo media sosial sing paling sukses Saka sejarah, nanging yen kita ndeleng critane, kita bisa ndeleng manawa sawetara ide sing paling apik dijupuk saka platform liyane.

Nalika Instagram ngluncurake Crita ing 2016, akeh wong ujar yen nyalin fitur Crita Snapchat.

Instagram Stories cepet banget ngatasi Snapchat babagan pangguna lan keterlibatan, dadi angel kanggo ujar manawa Instagram mung nyalin ide.

Wong wicaksana nate ujar manawa ide sing paling apik kanggo urip ditiru, lan rong conto kasebut mbuktekake manawa Instagram duwe kemampuan ngenali ide sing kuat ing media sosial lan nggabungake dadi model platforme.

Iki minangka konsep sing beda banget karo nyolong ide, Instagram kudu beku Stories lan Reels kanthi model sing wis ana lan golek cara kanggo nambah versi.

Fitur ing Reels

Instagram Reels pancen ora padha karo TikTok, lan ana sawetara bedane utama ing antarane kalorone.

Salah sawijining kualitas apik ing TikTok yaiku kemampuan ngunggah lagu dhewe menyang sistem, nanging nganggo Instagram Reels, Iki ora cilik.

Sampeyan uga ora bisa nggawe “duos” karo wong liya, kaya ta TikTok, tegese wong ora bisa kolaborasi ing video sing padha.

Gulungan gulungan, kaya Crita, dirancang kanggo dadi komponen sing cocog karo jagad Instagram, tegese ana prekara liya ing Instagram, lan dudu aplikasi anyar.

 

Kesimpulan

Masa depan TikTok katon ora mesthi, akeh wong sing pengaruhe ngerti manawa kapal kasebut bisa uga bahaya, lan padha cepet-cepet nyedhak platform liyane.

Masalahe yaiku komunitas ing platform liyane iki bisa uga ora nampa TikTokers kaya sing ditindakake ing platform asline..

Elinga yen TikTok ditujukan kanggo pamirsa sing isih enom, lan utamane fokus ing musik lan nari.

Wektu bakal ngerti manawa jinis konten iki cocog banget karo platform liyane kayata Instagram lan Facebook..

Paling populer