Kapan wektu paling apik kanggo ngirim ing Instagram ?

Yen sampeyan nyoba nggedhekake level keterlibatan lan nambah basis pelanggan, kiriman sampeyan kudu narik perhatian maksimum saben wektu. Ana sawetara perkara sing bisa ditindakake kanggo nambah keterlibatan., lan dheweke dibahas kanthi rinci ing bagean blog kita:

  • Target mau hashtags populer
  • Tulis bio Instagram apik tenan
  • Gawe a estetis kanggo ngadeg metu

Yen sampeyan nindakake kabeh perkara kasebut lan ngasilake konten sing apik, ana siji perkara pungkasan sing bisa ditindakake supaya posisi sampeyan sukses:

Gawe kiriman nalika kabeh online.

Iki ora bakal ngidini luwih akeh wong ndeleng kiriman sampeyan., nanging uga kanggo nggedhekake potensial panggunaan lan enggo bareng. Kita kudu njupuk unsur-unsur tartamtu sajrone operasi iki. Dadi ayo miwiti kanthi golek wektu paling pas kanggo nerbitake kiriman sampeyan ing Instagram..

Apa ana wektu sing pas kanggo nggawe kiriman ing Instagram ?

Cekakipun, katon ana dina lan wektu tartamtu nalika komunitas Instagram umume aktif. Priksa grafik iki sing nuduhake level keterlibatan Instagram ing CST : (CST 5 jam sawise GMT)

Keterlibatan global Instagram

Tabel iki nuduhake yen dina paling apik sing dikirim ing Instagram yaiku:

  • Rebo
  • Saiki
  • Jumuah

Lan kita bisa ndeleng manawa paling pas kanggo ngirim ing Instagram yaiku:

  • Rebo jam 11.
  • Rebo jam 13.00
  • ana 9 esuk.
  • Jumuah jam 10.

Uga bisa dingerteni manawa dina paling elek kanggo ngirim yaiku:

  • Setu
  • Dina Minggu

Lan wektu sing paling ala kanggo ngirim yaiku:

Saben dina saka 10 p.m. kanggo 4 a.m.

Iki mung menehi titik wiwitan sing apik kanggo kiriman ing wektu sing pas supaya bisa melu-melu..

Apa Babagan Zona Wektu ?

Zona wektu minangka faktor sing nemtokake milih wektu paling pas kanggo dikirim ing media sosial. Yen umume pamirsa ana ing luar negeri, sampeyan kudu mikir adaptasi strategi posting supaya bisa cocog karo jadwal karyawane.

Iki kanggo ujar manawa sampeyan ana ing Inggris lan ana akeh wong ing AS lan Kanada sing kasengsem karo konten sampeyan, sampeyan kudu nggunakake grafik ing ndhuwur lan nambah 5 jam kanggo wektu optimal.

Contone, yen sampeyan ana ing Inggris lan ana akeh wong ing AS lan Kanada sing kasengsem karo konten sampeyan, sampeyan kudu nggunakake grafik ing ndhuwur lan nambah 5 jam kanggo wektu optimal :

Yen sampeyan pengin nglampahi wektu Rebo 11 esuk ing Chicago, sampeyan kudu ngirim ing kene ing UK jam 4 sore.

Instagram post Chicago

Yen sampeyan pengin ndemek loro zona wektu kasebut kanthi bebarengan, nimbang pamisah prabédan lan nyekel paling anyar saka paku engagement UK dening posting ing 2pm, supaya isih njaluk prasetya apik ing Amerika Serikat saka 9 a.m..

Kiriman Instagram Chicago 2

Ana alat sing mbantu sampeyan ganti ing wektu tartamtu kanthi terus-terusan kanthi gawe jadwal shift.

Ing omah saka IBF, kita wis nggabungake ing programmer programmer sing apik banget sing ngidini sampeyan nyiyapake program stasiun tanpa sumelang.

Temokake nalika pamirsa paling aktif nggunakake wawasan Instagram

Yen sampeyan duwe akun bisnis Instagram, Instagram nggampangake ndeleng metrik keterlibatan sampeyan kanthi Instagram Insights. Wawasan Instagram menehi data pribadi kanggo akun sampeyan, gampang dingerteni lan gampang diakses:

  • Akses menyang kaca akun kanthi mencet lambang ing sisih tengen ngisor gambar profil sampeyan
  • Pencet ing menu “hamburger” ndhuwur tengen
  • Tutul pilihan Wawasan kanthi grafik batang ing jejere

Sampeyan bisa ngalih saka statistik konten menyang data kegiatan lan metrik pamirsa.

Statistik Instagram

Thanks kanggo grafis iki, sampeyan bisa entuk informasi rinci babagan carane melu para rawuh, uga kapan lan dununge.

Kita bisa ndeleng babagan akun iki, Senen lan Rebo minangka dina paling apik kanggo tuwuh profil, sing selaras karo tabel komitmen umum kita. Kita uga bisa ndeleng lokasi sing paling apik, yaiku informasi sing apik kanggo dingerteni nalika ngelingi zona wektu lan wektu nerbitake.

Kanthi informasi iki, sampeyan kudu bisa nemtokake titik gulung sing tepat kanggo tampilan supaya entuk level keterlibatan sing paling dhuwur.

Statistik lan wawasan Instagram

Kita uga bisa ndeleng babagan gangguan jender, uga kaping nalika pangikut akun iki paling aktif.

Mulai Ngoptimalake Kiriman Instagram Sampeyan

Yen sampeyan pengin nambah akun lan entuk level keterlibatan sing paling apik, sampeyan kudu nggunakake sistem kasebut kanggo mupangat sampeyan. Uga ana aplikasi pihak katelu liyane sing ngidini pangguna Instagram ndeleng informasi liyane babagan akun kasebut kanthi cara sing migunani kanggo nambah akun..

Monitor Sosial nyedhiyakake informasi sing jero lan jero supaya sampeyan luwih ngerti pamirsa lan nglacak kemajuan akun sampeyan. Saiki dheweke nyoba nyoba gratis, dadi ndaftar lan wiwiti saiki. Sampeyan bisa gabungke karo piranti lunak otomatis cerdas lan gawe jadwal publikasi kanthi wektu paling tepat kanggo entuk keterlibatan maksimal ing akun sampeyan.

Paling populer