Kebijakan Privasi

Ing Winches Club, diakses saka https://winchesclub.com, salah sawijining prioritas utama yaiku privasi para pengunjung. Dokumen Kebijakan Privasi iki ngemot jinis informasi sing dikumpulake lan direkam dening Winches Club lan cara nggunakake.

Yen sampeyan duwe pitakon tambahan utawa mbutuhake informasi luwih lengkap babagan Kebijakan Privasi, aja ragu-ragu kanggo ngubungi kita.

Peraturan Perlindhungan Data Umum (GDPR)

Kita minangka Controller Data kanggo informasi sampeyan.

Dasar hukum Winches Club kanggo nglumpukake lan nggunakake informasi pribadi sing diterangake ing Kebijakan Privasi iki gumantung karo Informasi Pribadi sing dikumpulake lan konteks tartamtu sing nglumpukake informasi:

Winches Club kudu nggawe kontrak karo sampeyan
Sampeyan wis menehi idin Winches Club kanggo nindakake
Ngolah informasi pribadi sampeyan ing kapentingan sah Winches Club
Winches Club kudu netepi undang-undang kasebut

Winches Club bakal nyimpen informasi pribadi sampeyan mung yen dibutuhake kanggo tujuan sing ditemtokake ing Kebijakan Privasi iki. Kita bakal makaryakke lan nggunakake informasi sampeyan ing ombone sing dibutuhake kanggo netepi kewajiban legal, ngrampungake perselisihan, lan ngetrapake kabijakan kita.

Yen sampeyan penduduk ing Wilayah Ekonomi Eropa (EEA), sampeyan duwe hak nglindhungi data tartamtu. Yen sampeyan pengin dilaporake babagan Informasi Pribadi sing dicekel babagan sampeyan lan yen sampeyan pengin supaya bisa dicopot saka sistem kita, hubungi kita.

Ing kahanan tartamtu, sampeyan duwe hak nglindhungi data ing ngisor iki:

Hak kanggo ngakses, nganyari utawa kanggo mbusak informasi sing ana ing sampeyan.
Hak mbenerake.
Hak mbantah.
Hak watesan.
Hak kanggo portabilitas data
Hak mbatalake idin
File Log

Winches Club netepi prosedur standar nggunakake file log. File-file kasebut mlebu pengunjung nalika ngunjungi situs web. Kabeh perusahaan hosting nindakake iki lan bagean saka layanan hosting’ analitik. Informasi sing diklumpukake dening file log kalebu protokol internet (IP) alamat, jinis browser, Panyedhiya Layanan Internet (ISP), cap tanggal lan wektu, ngrujuk / metu kaca, lan bisa uga nomer klik. Iki ora ana gandhengane karo informasi sing bisa dingerteni pribadi. Tujuan informasi kasebut yaiku kanggo nganalisis tren, ngatur situs, nelusuri pangguna’ gerakan ing situs web, lan nglumpukake informasi demografi.

Kebijakan Privasi

Sampeyan bisa golek dhaptar iki kanggo nemokake Kebijakan Privasi kanggo saben mitra pariwara ing Winches Club.

Server iklan utawa jaringan iklan pihak katelu nggunakake teknologi kaya cookie, JavaScript, utawa Web Beacon sing digunakake ing pariwara lan tautan sing ditampilake ing Winches Club, sing dikirim langsung menyang pangguna’ browser. Dheweke nampa alamat IP sampeyan kanthi otomatis nalika kedadeyan kasebut. Teknologi kasebut digunakake kanggo ngukur efektifitas kampanye pariwara lan / utawa kanggo nggawe pribadhi konten pariwara sing sampeyan tingali ing situs web sing dikunjungi.

Elinga yen Winches Club ora duwe akses utawa kontrol cookie kasebut sing digunakake para pengiklan pihak katelu.

Kebijakan Privasi Pihak katelu

Kebijakan Privasi Winches Club ora ditrapake kanggo pengiklan utawa situs web liyane. Mangkono, kita menehi saran supaya takon karo Kebijakan Privasi saka server iklan pihak katelu kasebut kanggo informasi luwih lengkap. Bisa uga kalebu praktik lan instruksi babagan cara milih metu saka opsi tartamtu.

Sampeyan bisa milih kanggo mateni cookie liwat pilihan browser individu. Kanggo ngerti informasi luwih lengkap babagan manajemen cookie karo browser web tartamtu, bisa ditemokake ing browser’ situs web masing-masing.

Informasi Anak

Bagéan liyane sing dadi prioritas kita yaiku nambah perlindungan kanggo bocah nalika nggunakake internet. Kita ngajak wong tuwa lan biyung kanggo ngawasi, melu ing, lan / utawa ngawasi lan nuntun kegiatan online.

Winches Club ora sengaja ngumpulake Informasi Identifikasi Pribadi saka bocah-bocah ing umur 13 taun. Yen sampeyan nganggep manawa anak sampeyan nyedhiyakake informasi kasebut ing situs web, kita sanget ngubungi sampeyan supaya bisa langsung hubungi lan kita bakal ngupayakake supaya bisa ngilangi informasi kasebut saka cathetan.

Mung Kebijakan Privasi Online

Kebijakan Privasi mung ditrapake kanggo kegiatan online lan bener kanggo pengunjung situs web babagan informasi sing dituduhake lan / utawa diklumpukake ing Winches Club. Kebijakan iki ora ditrapake kanggo informasi sing dikumpulake offline utawa liwat saluran liyane saka situs web iki.

Idin

Kanthi nggunakake situs web kita, sampeyan kanthi iki setuju karo Kebijakan Privasi lan setuju karo syarat-syarat kasebut.