Napa Aku Kelangan Pengikut Instagram : 5 Raisons et Comment Y Remédier

Apa sampeyan ngadhepi kerugian sing ora dikarepake saka akeh pengikut Instagram?
Uga duwe alangan kanggo ngenali alasan konco iki ? uga, iku padha karo kita. Aku kerep mikir kenapa aku kelangan pengikut ing Instagram sanajan kabeh upaya lan kabeh sing wis ditindakake kanggo narik pengikut.

Salajengipun, Aku wis teka menyang kesimpulan sing saben masalah mbutuhake solusi. Dadi, ing artikel iki, kita bakal mbantu sampeyan ngerteni sebab kenapa sampeyan kelangan pengikut Instagram lan mbantu sampeyan ngatasi.

Instagram

Napa aku kelangan pengikut Instagram?

Kelangan pengikut minangka bagean alami saka pengalaman Instagram lan proses nggawe akun Instagram sampeyan.. Ora saben wong bakal tansah ngapresiasi materi sampeyan, sawetara individu bisa nindakake kegiatan tindakake-lan-unfollow, lan sampeyan mung bisa nindakake tumindak sing nyebabake wong liya ora ngetutake sampeyan tanpa ngerti.

Nanging masalah iki : kenapa aku kelangan pengikut ing Instagram ? Kanggo menehi jawaban kanggo pitakonan iki, nous avons fourni ici les 5 raisons possibles pour lesquelles vous perdez une partie ou la plupart de vos followers sur Instagram.

5 Raisons pour Lesquelles vous Perdez des Followers sur Instagram

1. Wong ing Instagram dadi luwih milih

Instagram wis suwe banget ; nomer pangguna wis ajeg tambah liwat taun lan, mulane, raos umume wong babagan jinis konten sing disenengi ing feed wis diganti.

Iki nuduhake yen sampeyan bisa kelangan pengikut Instagram amarga ngirim konten lawas utawa ora relevan..

2. Sampeyan Jarang Posting ing Instagram, utawa Kerep banget.

Yen sampeyan ngerteni manawa jumlah pengikut ing Instagram saya suda luwih cepet tinimbang saya tambah, rutin posting sampeyan bisa uga disalahake.

Yen sampeyan ora kerep ngirim, pelanggan sampeyan ora duwe kesempatan kanggo maca konten ing feed news, sing bisa njalari dheweke ora ngetutake sampeyan maneh. Ing tangan liyane, yen sampeyan kerep banget posting, ngandika kaping enem dina utawa luwih, mboseni lan bisa nyebabake pelanggan mandheg ngetutake sampeyan.

3. Kesan pisanan Ora cocog

Kesan pisanan iku dhasar, mula ati-ati aja nganti rusak ! Ing sembarang tingkat, saliyane foto sampeyan, item pisanan sing dideleng para pengikut anyar yaiku bio sampeyan, dadi manawa kanggo ngisi referensi utawa kuotasi sing bisa dipercaya.

4. Kurang Kejelasan lan Konsistensi ing Tema

Yen feed warta sampeyan ora apik, kanthi foto sing beda banget, werna lan mbandingake inconsistent lan kualitas gambar variabel, sampeyan resiko mateni pengikut potensial. Ing tangan liyane, yen sampeyan duwe isi unik lan unsur konsisten, sampeyan kanthi alami bakal entuk pengikut ing wektu sing cendhak. Dadi manawa kanggo muter nalika tetep konsisten.

5. Katrangan sing Mboseni utawa Mbusak

Foto sing nggumunake bisa narik kawigaten para pengikut sampeyan, nanging captioning captivating narik kawigatosan saka maca. Mula, yen caption sampeyan mboseni utawa ora menarik, pelanggan bakal bosen lan bisa uga ora ngetutake sampeyan.

Instagram

5 Façons d’y Remédier

1. Dadi Fleksibel lan Adaptasi Diganti

Owah-owahan ora bisa dihindari, utamane ing jagad berkembang iki lan ing Instagram. Dadi sinau kanggo adaptasi karo tren anyar lan dadi fleksibel ing pendekatan sampeyan.. Nggawe lan nuduhake konten lan topik sing tren ing feed sampeyan, lan sampeyan mesthi bakal entuk akeh pengikut.

2. Nduwe Posisi Imbang lan Reguler

Nalika sampeyan terus-terusan ngirim menyang feed sampeyan, pandherekipun sampeyan bakal miwiti sinau lan dadi luwih akrab karo saben isi, utamané yen iku atraktif. Dadi, duwe kegiatan sing seimbang lan teratur de 1 à 2 posts par jour, lan jumlah pengikut sampeyan bakal tambah akeh.

3. Profil sing diakoni

Iku gampang : sing dibutuhake mung foto sing apik banget, uga referensi lan kualifikasi terkenal ing profil sampeyan. Kanthi cara iki, wong sing ngetutake sampeyan bakal pengin ngetutake sampeyan.

4. Dadi Konsisten lan Presisi ing Konten Sampeyan

Ngganti isi asring jengkel. Mula, duwe konten sing akurat nalika ngirim ing Instagram ; tetep ing siji tema lan muter game. Nanging, sampeyan bisa ngowahi isi adhedhasar acara tanggalan., kaya dina Valentine lan liya-liyane.

5. Nggawe Katrangan sing Menarik lan Apik

Gambar mung siji ora cukup kanggo ngumpulake pengikut ; sampeyan uga kudu legenda. Nduwe katrangan sing menarik mbantu narik lan njaga luwih akeh pengikut ing akun sampeyan. Iki penting ing kabeh platform media sosial, dadi nggawe legenda sing bakal narik minat para pengikut sampeyan saiki lan mbesuk.

Posting Instagram

Recent posts