Bot TikTok Terbaik ing Pasar lan Cara Nglindhungi Akun

 

TIKTOK BOT
pandherek bot instagram
  • 3 jours d’essai gratuit
  • Otomatis tindakake / ora ngetutake gaya
  • Aman banget karo proksi internal
  • Algoritma cerdas lan kacepetan cepet
TikTool
pandherek bot instagram
  • Ora ana nyoba gratis saiki
  • Kaya gaya otomatisasi
  • Setelan aman nanging ora ana proksi
  • Setelan cerdas malah ing paket dhasar
Tokupgrade
pandherek bot instagram
  • Ora nyoba - $ 15 saben minggu
  • Kaya otomatisasi bermotor
  • Platform sing aman nanging ora ana proksi
  • Target lan paramèter sing cerdas
Jeffery
pandherek bot instagram
  • Ora kasedhiya nyoba gratis
  • Tindakake / Aja tindakake bot gaya
  • Kalebu Proxy
  • Setelan lan dhukungan lanjut
Instamb
pandherek bot instagram
  • Pas d’essai mais abordable à 15 $ par mois
  • Otomatis adhedhasar tindakake / ora tindakake / Seneng
  • Ora proksi, cukup aman
  • Target sing tepat lan kinerja sing apik
Wutah Tok
pandherek bot instagram
  • Ora kasedhiya nyoba
  • Otomatisasi adhedhasar Jaime
  • Ora ana proxy nanging platform sing aman banget
  • Target apik lan kontrol kacepetan
Vire
pandherek bot instagram
  • 3 jours d’essai gratuit
  • Tindakake / Aja ngetutake / Kaya bot gaya
  • Ora kasedhiya setelan proxy
  • Parameter rata-rata

TikTok est la dernière plateforme de médias sociaux qui a connu un essor sans précédent depuis sa sortie en septembre 2016.

Dheweke tuwuh kanthi cepet lan wis dadi pesaing utama media sosial., lan kanggo alesan sing apik.

TikTok minangka impen kanggo para pemasar, kanthi durasi sesi lan tingkat pertunangan ing antarane sing paling dhuwur media sosial.

Mula ora kaget yen saiki ana bot TikTok ing pasar sing bisa ngotomatisasi tugas tartamtu., minangka tindakake, nglacak, komentar lan kiriman kaya.

Kita pengin ngerti bot sing kasedhiya, kepiye kinerja lan yen pantes dipertimbangkan dening para influencer lan pemasar.

Bot TikTok utama

Nous avons examiné 7 des Bots TikTok les plus populaires disponibles aujourd’hui:

    1. Tik Tok Bot – Le meilleur Bot TikTok du marché, n ° 1 nganti adoh.
    2. TikTool - Wutah sing apik, dipercaya, kanthi fitur cerdas – #2.
    3. TokUpgrade - Instal banjur lali – n ° 3
    4. Jeffrey - Platform sing apik kanthi analisis sing apik – n ° 4.
    5. Instamb - Pendekatan sing luwih gampang sing bisa digunakake kanthi apik – n ° 5.
    6. Wutah Tok - Apik kanggo pamula nanging ora fokus – n ° 6.
    7. Vire - Otomatisasi luwih alon dibandhingake karo layanan liyane – n ° 7.

 

TikTokBot.io

tik tok bot cta

TikTokBot.io mbantu sampeyan nambah akun liwat keterlibatan otomatis lan duweni potensi kanggo narik ribuan pandherek gumantung saka uptime bot.

Kita mbukak TikTokBot sawetara minggu lan kesengsem karo kualitas fitur lan asil..

Setelan kasebut cepet lan gampang, lan ana macem-macem fitur kanggo muter lan ngoptimalake otomatisasi sampeyan.

Regane – $$$29.90 p/m

Karakteristik – 4/5 – Lacak / Aja Lacak Otomatis nganggo Pilihan Target Multiple, algoritma cerdas lan analisis.

Keamanan – 4.5/5 – Sambungan aman lan proxy seluler kalebu.

Pitulungan – 4.5/5 – Dhukungan pelanggan premium kanggo mbantu sampeyan ing perjalanan.

Cathetan – 4.5/5 – Iki minangka sing paling apik lan kita luwih seneng gampang nggunakake lan negesake keamanan..

TikTool

tiktok tiktok bot

TikTool nggunakake standar tindakake / ora tindakake otomatis gaya kanthi sawetara fungsi tambahan.

Piranti saran cerdas lan pencari hashtag menehi pengaruh paling entheng tinimbang kompetisi.

Rega opsi dhasar kasebut larang banget, sing saka layanan premium, luwih cepet lan luwih apik, luwih dhuwur.

Regane – $$$29 p/m

Karakteristik – 4.5/5 – Fitur sing apik banget, kalebu tagar lan saran sing cerdas.

Keamanan – 4/5 – Platform aman nanging ora ana pilihan proksi internal.

Pitulungan – 3.5/5 – Dhukungan dhasar kajaba sampeyan milih layanan premium kanthi rega dobel.

Cathetan – 4/5 – Platform sing apik banget nanging ora ana proksi sing ngeculake.

TokUpgrade

logo tokupgrade
Tokupgrade angsal pujian, mula kita kudu nyoba.

Dheweke duwe rong rencana kanggo miwiti – biasa lan pro.

Ing kaloro kasus kasebut, sampeyan entuk bathi saka manajer akun lan dhukungan lengkap.

Regane – $$$$60-100 p/m

Karakteristik – 3.5/5 – Nyaring nanging nargetake mung adhedhasar akun.

Keamanan – 3.5/5 – Platform sing aman nanging luwih becik ndeleng proxy.

Pitulungan – 4/5 – Manajer akun kalebu.

Cathetan – 3.5/5 – Layanan sing pantes nanging butuh keamanan luwih akeh ing rega iki.

Jeffery

jeffery mung tok bot
Jeffery yaiku jeneng bot TikTok sing gedhe.

Tututi / aja tindakake kanthi otomatis kanggo miwiti pandherekipun.

Dheweke duwe rencana mbayar loro – Miwiti Perusahaan, qui rapportent la somme astronomique de 349,99 $ par mois.

Nganti saiki, laporan kasebut apik banget lan nampa ulasan positif.

Regane – $$$$49.99 p/m

Karakteristik – 4/5 – Target, statistik lan paramèter sing cerdas gampang banget digunakake.

Keamanan – 4/5 – Platform aman lan proxy pribadi kalebu.

Pitulungan – 4/5Assistance aux clients 24 heures sur 24, 7 jours sur 7.

Cathetan – 4/5 – Otomatisasi gedhe sing menehi centhang ing kabeh kothak, rada larang.

Instamb

nuwuhake

Instamb Le bot TikTok, padha karo Auto Tokker, ngidini sampeyan entuk seneng lan pandherek otomatis, sing kabeh adhedhasar jeneng pangguna lan hashtag.

Luwih murah, nanging nawakake platform sing apik kanggo nggawe TikTok.

Saiki ana ing pungkasan skala sing luwih murah, nanging isih menehi platform sing apik kanggo nambah TikTok sampeyan.

Regane – $$15 p/m

Karakteristik – 3.5/5 – Target panggunaan standar lan hashtag.

Keamanan – 3/5 – Sambungan aman nanging ora ana pilihan proksi.

Pitulungan – 3.5/5 – Bantuan online.

Cathetan – 3.5/5 – Layanan otomatisasi sing apik, nanging mbutuhake proksi.

Wutah Tok

aplikasi thukul tok

Wutah Tok minangka layanan efisien sing nawakake fungsi sing apik.

Il a adopté l’approche habituelle qui consiste à proposer 2 formules, Wiwitan lan Pro.

Pro menehi setelan sing luwih apik, nanging regane luwih dhuwur.

Regane – $$$$60-100 p/m

Karakteristik – 3.5/5 – Hashtag mung nargetake paket Starter.

Keamanan – 3/5 – Platform aman nanging ora ana pilihan proksi.

Pitulungan – 3/5 – Kurang dhukungan khusus.

Cathetan – 3/5 – Ora ala, nanging regane, bisa luwih apik.

Vire

vire tiktok bot

Vire bubar ora kepenak, nanging kita ora yakin iki bisa dibenerake.

Saka kabeh platform sing ditinjau, iku sing paling larang karo fitur sing paling sithik.

Nanging, nawakake manajemen akun lengkap, apa sing bisa narik kawigaten sawetara wong.

Regane – $$$$100 p/m

Karakteristik – 3/5 – Penargetan Hashtag lan sawetara fitur liyane.

Keamanan – 3/5 – Ora ana bukti kompatibilitas proksi.

Pitulungan – 4/5 – Manajer akun lan dhukungan online.

Cathetan – 3/5 – Nanging sayangé ora cocog karo hype.

 

Cara Nglindhungi Akun Tik Tok Sampeyan Saka Larangan ?

Media sosial wis dilarang sawetara wektu lan ana alesan sing apik.

Dheweke ngalangi pangguna supaya ora nyalahi panggunaan watesan kanggo terus tuwuh, sing kadhang kala ndadekake angel tuwuh para pandhereke.

Watesan kasebut bakal tetep ana, dadi sing paling apik kanggo nglindhungi akun TikTok yaiku nggunakake a mobile proxy.

Proksi seluler tegese sambungan sampeyan menyang TikTok padha karo browser seluler, sing njamin manawa skor kepercayaan sampeyan ora bakal kena pengaruh yen sampeyan ngluwihi wates.

Penting, kanggo elinga yen entuk blokir lan dilarang minangka rong perkara., kaya ing ngisor iki:

  • Blok biasane tegese sampeyan wis diblokir supaya ora tumindak
  • Larangan dilarang nalika akun sampeyan mundur sementara utawa permanen saka layanan

Napa akun TikTok sampeyan diblokir ?

Akun TikTok sampeyan bisa uga diblokir amarga macem-macem sebab.

Iki biasane kedadeyan nalika:

  • Sampeyan cepet banget ngetutake akeh wong
  • Sampeyan seneng akeh posisi
  • Sampeyan asring komentar
  • Komentar sampeyan asipat spammy
  • Sampeyan ngirim apa-apa sing ora cocog karo pedoman UE

Yen sampeyan ngetutake pedoman komunitas TikTok lan ora ngirim apa-apa sing saru, sampeyan bisa uga ora nemoni masalah.

Apa sebab utama akun sampeyan diblokir ?

“Partisipasi ing konten cyberbullying, pelecehan utawa pidato sengit utawa nyebabake rasa sengit marang individu utawa klompok masarakat amarga saka rasane, saka kesukuane, agamane, bangsane, saka budayane, saka cacat sing, orientasi seksual, saka jinis sing, identitas seksual, umure utawa diskriminasi liyane bisa nyebabake larangan kasebut” miturut pedoman komunitas.

  • Tulisan kosong – Iki minangka alesan sing jelas lan nyebabake masalah akeh wong Instagram. Ora ana perusahaan media sosial sing pengin ketelanjangan ing platform, utamane sing dituju kanggo pamirsa enom. Tips paling apik kanggo njaga supaya kabeh video dadi resik.
  • Kirim pesen babagan bedhil utawa obatan ilegal – Sembarang posting babagan bedhil utawa obat-obatan ora cocog karo pedoman komunitas lan bisa uga dilarang.
  • Publikasi konten sing duwe hak cipta – Disaranake sampeyan ora nggunakake maneh konten sing duwe hak cipta ing video TikTok sampeyan. Nggawe reproduksi video sing jelas saka pangguna populer liyane bisa nyebabake larangan didhelikake.

Suwene Apa Larangan TikTok ?

La durée la plus courante de l’interdiction est d’environ 14 jours.

Nanging, yen sampeyan terus-terusan nglanggar arahan EU, sampeyan bisa entuk bathi saka larangan sing dawa lan ora mesthi.

Cara ngatasi larangan siluman ?

Sampeyan bisa ngenteni yen akun wis populer. Sampeyan uga bisa nggawe akun Tik Tok anyar.

Sawetara pangguna nyebutake yen alamat IP diblokir kanthi lengkap, cara mung kanggo ndandani yaiku ngganti alamat IP sampeyan.

 

Recent posts