Wektu paling apik kanggo Kirim ing Instagram ing 2022 : Cheat sheet dina

Nalika nerangake Instagram, nalika kiriman diterbitake bisa mengaruhi jumlah interaksi sing ditampa kiriman lan kepiye perhatian profil akun sampeyan. Lan wektu minangka unsur penting sing nyumbang kanggo efektifitas kiriman Instagram sampeyan. Mula, ing artikel iki, kita bakal ngrembug wektu paling apik kanggo ngirim ing Instagram. Banjur, mbukak mripatmu !

Nerbitake ing wektu tartamtu dina utawa akhir minggu uga bisa entuk manfaat saka visibilitas Instagram lan ngidini sampeyan entuk luwih akeh pengikut. Miturut pasinaon, kiriman Instagram sing dijadwal bisa mbantu nambah jumlah kanca Instagram lan jumlah interaksi sing sampeyan entuk. Mangkono, nggunakake panjadwal kirim Instagram duwe kauntungan sing signifikan amarga sampeyan bisa nggawe kiriman luwih dhisik, lan sampeyan bisa supaya padha mbukak karo sethitik kontrol amarga bakal dirilis ing wektu tartamtu tanpa kudu diowahi. Iki bakal menehi wektu ekstra kanggo nyawisake kapentingan liyane..

Nalika Wektu Paling Apik Kanggo Kirim Ing Instagram?

Saben pangguna Instagram frustasi karo topik ing ngisor iki : kapan wektu paling apik kanggo ngirim ing instagram ? Macem-macem survey ngandhakake yen ana tanggal tartamtu sing luwih apik tinimbang liyane kanggo nindakake kiriman.. Minangka dianjurake, sampeyan kudu ngirim asring amarga iki bakal nyengkuyung interaksi karo pandherekipun lan njaga sampeyan ing newsfeed. Kanggo ngerti jawaban kanggo pitakonan ” Nalika wektu paling apik kanggo ngirim ing Instagram?”, Klik kene. tetep dirungokake !

Senen

Posting jam iku (6 h, 12 jam, – 22 jam).Senin nggantosi wiwitan dina kerja lan menehi wektu sing luwih pecah. Aktivitas mundhak ing telung bagean beda, utamané ing jam esuk, nalika wong lelungan nganggo transportasi umum duwe kesempatan kanggo takon platform media sosial. Lan ing wayah awan lan ing wayah sore, kabeh wong pengin santai.

Mardi

Jam kirim ngluwihi saka esuk nganti sore (6 kanggo 6 p.m.). Rame-rame ing dina Selasa nyebar luwih rata ing sadina-dina, praktis nyakup jam kerja lan wektu sing dibutuhake kanggo tekan lan bali.

Rebo

Wektu nganyari yaiku esuk lan sore (saka jam 8 nganti jam 11.). Ing tengah dina kerja luwih saka tantangan kanggo rata-rata buruh ; bisa uga dadi masalah kanggo nambah interaksi ing Instagram.

Saiki

Jam ndeleng esuk, ing wayah awan lan ing wayah sore (7 h, 12 lan jam 7.). Kamis ngetutake jam sing padha karo Senin lan Selasa. Lan nalika akhir minggu nyedhaki, wong pengin njupuk telpon lan mriksa akun media sosial.

Jumuah

Wektu download beda-beda antarane esuk lan sore (9 h, 16.00 lan 19.00.).
Kabeh wong pengin mangkat kerja luwih awal dina Jumuah, nanging uga seneng browsing akun media sosial. Ana nuduhake push Instagram antarane jam 16.00 lan 17.00., nalika kabeh padha mangkat kerja.

Setu

Wektu kirim yaiku esuk lan wengi (11.00 lan 19.00 kanggo 20.00.). Amarga kepinginan banget kanggo tetep ing amben wong sing mung ana dina Setu lan Minggu kanggo ngisi turu, Ora nggumunake yen keterlibatan ing Instagram diwiwiti ing wayah esuk. Setu wengi uga wektu sing apik kanggo streaming, amarga video langsung minangka sumber kesenengan sing apik kanggo wong sing isih turu ing wayah wengi, biasane sawise 9 p.m..

Dina Minggu

Jam publikasi beda-beda antarane esuk lan sore. (10.00 kanggo 16.00.). Kanggo wong akeh, Minggu iku wektu kanggo ngendhokke lan mingle karo kulawarga lan kanca-kanca. Minggu misale jek nambah interaksi pangguna, apa iku publikasi, komentar utawa nuduhake. Lalu lintas asring mundhak ing wayah awan lan wiwit suda ing wayah sore, wong nyoba nyiapake rutinitas ing dina minggu sabanjure.

Kesimpulan

Wiwit, sampeyan wis ngembangake kawruh dhasar babagan wektu paling apik kanggo ngirim ing Instagram. Wektu kanggo ngetrapake kawruh kasebut kanggo sampeyan. Yen sampeyan ora duwe cukup wektu kanggo mriksa akun IG sampeyan, nonton tren lan nemtokake kapan wektu paling apik kanggo ngirim ing Instagram. Sampeyan bisa nggunakake Alat pemrograman Instagram kanggo mbusak kahanan sing durung mesthi lan menehi wektu paling apik kanggo ngirim ing Instagram.

Paling populer