UnlockMoreEngagement72890

IGTV Shopping saiki kasedhiya ing Instagram

Instagram ngumumake awal wulan iki yen blanja IGTV saiki wis global.
Sukses gedhe ing fitur blanja yaiku sawise feed news, kiriman crita lan langsung wis digunakake dening akeh bisnis lan pamilik merek.
Instagram dilaporake sing kira-kira 130 yuta wong ndeleng kiriman blanja saben wulan.
Diwenehake tokoh kasebut, iku digawe pangertèn sampurna kanggo Instagram ngluncurake fungsi blanja IGTV.
Tujuan asli fungsi toko yaiku supaya bisnis bisa tuwuh luwih maju lan, saka Instagram, 60% pangguna ngakoni njelajah lan nemokake produk anyar ing Instagram.
Yen sampeyan durung nyiyapake toko Instagram, disaranake sampeyan nglakoni. Samubarang ganti luwih cepet saka saiki, lan fitur toko wis misuwur banget kanggo para pemasar Insta.
Dheweke dadi layanan gedhe kanggo pangguna kanthi mbantu supaya para pamirsa nggayuh cara sing luwih trep lan efisien..
Nganyari lan pangowahan cepet Instagram supaya pangguna tetep dicekel. Banjur, priksa manawa sampeyan kalebu bagean lan entuk pamirsa kanthi blanja IGTV.
blanja instagram

Apa sampeyan nggunakake IGTV Shopping kanggo merek sampeyan?

Blanja IGTV minangka kesempatan sing apik kanggo para influencer lan kreator sing nggunakake platform kanggo nyambung karo pamirsa, kanggo entuk dhuwit ekstra kanthi gampang.
Blanja IGTV ngidini sampeyan menehi tag produk sing sampeyan omongake ing video, langsung ing video kasebut.
Fungsi iki padha karo sing ngidini menehi tag wong ing foto., nanging menehi label produk.
Sadurunge, pangguna winates babagan cara pariwara babagan produk sing dipromosekake ing video kasebut.
Thanks kanggo kemungkinan produk menehi tag, sampeyan ora perlu ninggalake sawetara tautan maneh ing katrangan video sampeyan.
Alat liyane sing kuat yaiku fungsi kasir, nanging saiki mung kasedhiya ing Amerika Serikat. Nalika global, samubarang bakal ganti selawase.
Kemampuan kanggo ndeleng produk, tutul kanggo tuku lan checkout ing Insta bakal ngganti cara panggunaan Insta menyang toko.
Nyatane, 70% pembeli bali menyang Instagram kanggo mriksa produk anyar.
Akeh sing wis owah ing pirang-pirang wulan kepungkur, lan sampeyan kudu nggawe manawa nggunakake kabeh fitur sing saiki kasedhiya ing wilayah sampeyan kanggo nggedhekake sukses.

Masa depan blanja IGTV

Blanja IGTV bakal diwiwiti lan bisa uga dadi cara paling apik kanggo narik kawigaten para pelanggan.
Thanks kanggo format video, kanggo muni lan saiki dadi subtitle, konten sampeyan luwih gampang diakses sadurunge. Konten sampeyan luwih gampang diakses, bakal luwih akeh pamirsa sampeyan. Iki minangka pemasaran kanthi kamulyan.
Sajrone pandemi kasebut, Instagram wis nyoba banget kanggo mbukak fitur anyar kayata fungsi toko, kode QR lan saiki IGTV Shopping.
Tujuan utamane yaiku mbantu perusahaan, tandha, pengaruh lan individu kanggo nggayuh potensial maksimal.
Sampeyan kudu nggunakake wektu iki kanggo mikir lan mbentuk maneh strategi pemasaran kanthi nggunakake paling akeh fitur sing ditawakake..
toko

Cara nyekel pamirsa nganggo video

Yen sampeyan pengin nguntungake saka blanja IGTV, dhisik sampeyan kudu priksa manawa sampeyan bisa nyambung karo pamirsa liwat video.
Video bisa dadi cara sing kuat lan gampang kanggo nambah ngarsane Insta, gumantung carane sampeyan bisa nyambung lan melu kanthi jero karo pamirsa.
Video kasebut nuduhake dedikasi sampeyan lan bisa digunakake kanthi gampang kanggo nuduhake crita merek sampeyan. Sampeyan ora mung menehi jendhela menyang pengalaman sampeyan, nanging pamirsa uga bisa ngrasakake semangat sampeyan babagan apa sing sampeyan lakoni.
Ana akeh cara kanggo ngobrol karo pamirsa, tuladhane:
• Tutorial
• Nyorot karakteristik produk
• Saiki produk anyar
• Konten eksklusif sadurunge diluncurake produk
• Kanggo tujuan pendhidhikan
• Sesi latihan
Tindakake pandhuan ing ngisor iki babagan cara ngunggah video lan wiwiti nuduhake crita sampeyan karo para penggemar dina iki..

blanja

Paling populer