Cara Mbusak Akun Instagram

Mbusak utawa Pateni Akun Instagram

Ora dadi masalah kenapa sampeyan mbusak akun Instagram, raksasa media sosial ora pengin nggawe sampeyan gampang. Yen akun sampeyan diblokir utawa dikunci, sampeyan mung bisa mbusak akun lan miwiti maneh.

Sampeyan ora bisa mbusak utawa mateni akun Instagram langsung saka aplikasi telpon sampeyan. Kanggo nindakake iki, sampeyan kudu pindhah menyang kaca pambusakan akun sing ditetepake.

Sampeyan duwe pilihan kanggo mbusak akun sampeyan kanthi permanen Instagram, salah siji mateni kanggo sementara. Yen sampeyan pengin ngerti carane nggawe siji utawa liyane, mung tindakake langkah-langkah sing gampang.

Cara mbusak kaca Instagramku?

Mbusak Instagram sampeyan permanen – sampeyan bakal kelangan kabeh potret, video, pandherekipun lan pesen – sampeyan bakal kelangan ngarsane ing platform media sosial.

Yen sampeyan pengin nindakake, mula ayo miwiti.

  1. Pindhah menyang kaca pambusakan akun Instagram ing kene.
  2. Yen sampeyan durung mlebu versi browser web, sampeyan bakal dijaluk nglakoni.
  3. Sampeyan bakal diwenehi layar iki:
      busak akun instagram

    • Pilih alesan kenapa sampeyan mbusak akun.
    • Ketik sandhi akun banjur klik “Mbusak akunku kanthi permanen”.

Kepiye Cara Nguripake Akunku ?

Elinga yen ora bisa bali saka akun sing wis dihapus kanthi permanen. Yen sampeyan mung pengin adoh saka media sosial sawetara wektu, mateni akun sampeyan bisa uga dadi pilihan sing luwih apik.

Mateni akun sampeyan tegese kabeh didhelikake saka kabeh pangguna Instagram, lan sampeyan bisa ngaktifake maneh yen pengin.

Sampeyan bisa mateni akun saka versi desktop Instagram:

  • Sambungake menyang versi desktop Instagram ing Instagram.com
  • Klik ing tombol “ngowahi profil” ing jejere jeneng akun sampeyan
  • akun instagram mbusak

  • Klik ing “Mateni sementara akun sampeyan” ing sisih ngisor kaca.
  • instagram mbusak

  • Konfirmasi alesan kenapa sampeyan pengin mateni akun sampeyan, banjur ketik sandhi akun sampeyan.
  • Klik ing Sedhot dipateni akun kasebut.

Sawise akun sampeyan dipateni, sampeyan bisa ngaktifake maneh kapan wae. Cukup log menyang akun kaya biasane lan akun sampeyan bakal katon maneh.

Mung kabeh sing ana.

Elinga yen dipencet akun sampeyan yaiku permanen, nalika kang mateni yaiku sauntara. Yen sampeyan duwe mamang, disaranake sampeyan mung mateni akun sampeyan supaya bisa takon maneh yen sampeyan pengin.

Recent posts