Kepiye cara mateni pengikut Instagram sing ora ngetutake sampeyan ?

Instagram kepencut ing akumulasi pitakon saka sing paling biasa. Cara mbusak pengikut Instagram sing ora ngetutake sampeyan? Iku ora apik kanggo ndeleng wong unsubscribe, amarga nyuda rasio langganan / pengikut sampeyan.

Opo maneh, umume pangguna Instagram bisa uga pengin mangsuli pitakon dhasar amarga dheweke anyar ing situs kasebut utawa sinau babagan seluk beluk.

Kajaba iku, kadhangkala, Profil Instagram wis dianyari lan dumadakan ora ngetutake kita maneh, sanajan kita padha yakin utawa ngarep-arep sing padha.

tombol tindakake

Cara nyetop pengikut Instagram sing ora ngetutake sampeyan?

Babagan unfollow ing Instagram, iku undeniably populer lan gampang, iku dolanan bocah kanggo nindakake, lan iki minangka teknik kanggo kabeh pangguna babagan carane mbusak pengikut instagram sing ora ngetutake sampeyan:

1. Gunakake Aplikasi Pihak Katelu

Nggunakake aplikasi pihak katelu minangka cara sing paling efektif kanggo nemokake wong sing wis ora ngetutake sampeyan akhir-akhir iki lan ora ngetutake sampeyan maneh..

Kajaba iku, akeh app pihak katelu kasedhiya ing Google Play Store lan app store lan umume dianggep aman kanggo nggunakake.

1.1. Sapa sing ora melu sampeyan ing Instagram

Miturut pangembang sawijining, piranti lunak iki janji bakal dadi solusi analytics sing paling dipercaya lan paling cepet kanggo pangguna aplikasi Instagram.

Opo maneh, ngidini sampeyan nglacak jumlah pengikut sing wis entuk lan ilang, sing ngetutake kowe nanging ora ngetutake kowe.

Piranti lunak wis nampa luwih saka 4,600 review ing App Store, sing entuk skor 4,5 lintang.

1.2. Manajemen pengikut ing Instagram

Sampeyan ngontrol jumlah pengikut Instagram sing cepet lan akurat. Sampeyan bisa ndeleng sing wis unsubscribed, sing durung ngetutake kowe bali, lan liya-liyane
informasi.

Opo maneh, karo liwat 79.000 reviews, aplikasi iki wis entuk rating 4,3 lintang.

1.3. Followers lan Unfollowers

Analisis statistik Instagram kanggo akun sampeyan.

Fungsi sing paling penting kalebu nemokake Instagram non-followers lan unfollowers..

Kajaba iku, wis nampa luwih saka 130.000 review ing Google Play lan entuk rating 4-bintang.

Panganggone Aplikasi Pihak Katelu

Padha gampang kanggo nggunakake aplikasi.

Pindhah menyang tab “ojo nututi aku bali / ojo nututi aku” kanggo unfollow wong sing ora ngetutake sampeyan.

Yen sampeyan unsubscribe wong nggunakake app iki, sampeyan bakal dilarang nggunakake ing mangsa!

Opo maneh, aplikasi iki nemen nggampangake tugas pangguna. Bot bakal diidentifikasi kanthi algoritma Instagram.

Tinimbang iku, kanggo unsubscribe, bukak aplikasi Instagram lan goleki jeneng pangguna.

Kajaba iku, unfollow wong saben 5 kanggo 10 menit supaya pamblokiran saham.

tombol tindakake instagram

2. Temokake lan Unfollowers kanthi manual.

Cara sing luwih dawa kanggo ora ngetutake wong ing Instagram sing ora nanggapi para pengikut sampeyan yaiku kanthi aktif nggoleki..

Ing telung langkah, mangkene cara kerjane.

● Telusuri jeneng pangguna ing dhaptar wong sing ngetutake sampeyan.

● Yen profil katon ing asil panelusuran, dheweke nderek sampeyan. Ora perlu unfollow.

● Yen sampeyan nggoleki jeneng pangguna lan ora katon, dheweke ora ngetutake sampeyan. Yen ngono, unwatch iku.

Iki minangka cara sing luwih dawa kanggo nemokake unfollowers..

Nanging, gunakake alat pihak katelu kanggo ngawasi wong-wong sing ” Batal langganan “.

Kajaba iku, iku luwih gampang kanggo nggoleki lan unsubscribe wong.

Kesimpulan

Ana cara kanggo mbatalake pengikut Instagram sing ora ngetutake sampeyan maneh.

Panganggone a lunak pihak katelu kanggo nemokake akun unfollowing bisa mbantu sampeyan nemokake kanthi gampang lan mbatalake kanthi bebarengan.

Kajaba iku, sampeyan bisa ngawasi ora mung wong sing ora ngetutake sampeyan bali, nanging uga bab liyane, pandherekipun hantu lan unfollowers nggunakake piranti lunak pihak katelu.

Paling populer