Cara Ngerti Yen Ana Wong Mblokir Sampeyan Ing Instagram

Bisa ndhaptar ireng sawetara wong ing media sosial pancen migunani, nanging sampeyan bisa mumetake yen sampeyan ana ing pihak sing nampa lan ora ngerti sebabe utawa kepiye kedadeyan.

Yen sampeyan ngira wis diblokir Instagram, Aja padha sumelang : sampeyan dudu wong pisanan sing diblokir ing media sosial lan mesthine ora bakal dadi wong sing terakhir.

Instagram seluler

Ana sawetara cara kanggo ngerti manawa sampeyan pancen wis diblokir utawa ora., mula aja ragu-ragu takon !

Iki tegese sampeyan bisa ngerti manawa ana sing ngalangi Instagram sampeyan.:

  1. Sampeyan ora bisa ora weruh pangguna nalika nggoleki
  2. Sampeyan ora bisa delengen ing pandhereke utawa sing ngetutake sampeyan
  3. Tulisane ora katon
  4. Sampeyan ora bisa ora weruh Kisah Instagram
  5. Sanajan sampeyan ngirim pesen, dheweke ora bakal nampa ora
  6. Dheweke ora bakal weruh dudu kiriman sampeyan
  7. Dheweke ora bakal weruh dudu komentar sampeyan ing kiriman liyane
  8. Sing Kontak ilang (yen sampeyan duwe pesen sadurunge)

Kepiye Ngerti Yen Ana Wong Mblokir Sampeyan

Kadhangkala wong mung mbusak akun, utawa Instagram nglarang akun. Nalika kedadeyan kasebut, pratandha ing ndhuwur duwe ciri sing padha karo nalika ana wong ngalangi sampeyan.

Iki mung minangka salah sawijining cara kanggo mesthekake, lan kerjane kaya ing ngisor iki:

  • Miwiti kanthi nggoleki saka akun sampeyan dhewe. Yen sampeyan ora bisa ndeleng, bisa uga wis ngganti jeneng pangguna ; dadi manawa uga golek jeneng liyane.
  • Ensuite, takon karo wong apa sampeyan bisa nggunakake akun kanggo golek pangguna, utawa gunakake akun liyane yen sampeyan duwe.
  • Nggoleki akun kasebut lan yen ditampilake ing akun pangguna liyane, kemungkinan sampeyan wis diblokir.

Apa sing Bisa Aku Lindakake Yen Ana Wong Mblokir Aku ing Instagram

Iki ora mung siji cara kanggo ngerti yen sampeyan pancen wis diblokir, nanging kita wis ngerteni manawa iki minangka cara sing paling gampang lan andal.

Apa sing Bisa Aku Lindakake Yen Ana Wong Mblokir Aku ing Instagram

Sayang, ora ana akeh sing kudu ditindakake ing kahanan iki, amarga sistem kasebut dirancang kanggo nglindhungi pangguna sing mblokir wong liya, lan bener. Nanging, yen sampeyan ngira yen sampeyan wis sengaja diblokir, lan iki wong sing sampeyan kenal, kontak a platform media sosial liyane lan takon marang dheweke babagan iki.

Kadhangkala, bisa uga dadi kesalahan lan kabeh apik, dheweke bisa mbukak blokir sampeyan ing sisihane. Nanging, yen iku penyumbatan nyata, iki minangka kasempatan sampeyan kanggo mbenerake perkara sing bener lan ngerteni apa sing salah. Elinga yen sampeyan nesu utawa ngganggu wong kasebut, dheweke duwe hak kanggo nindakake iki lan sampeyan bisa uga diblokir.

Recent posts