Cara nggawe Instagram pribadi

Kita duwe artikel ringkes kanggo kabeh Instagrammers sing pengin ngerti carane nggawe akun Instagram pribadi. Yen sampeyan ora pengin jagad ndeleng konten Instagram sampeyan, waca kanggo ngerteni carane gampang ngowahi akun Instagram dadi saluran pribadi mung kanggo para pengikut sampeyan. Dadi pribadi tegese sampeyan ora perlu kuwatir babagan mblokir wong, apa sampeyan bisa kenalan kene.

Apa akun Instagram pribadi ?

Nggawe Instagram pribadi tegese akun sampeyan mung bakal nuduhake jeneng lan info dhasar nalika wong nggoleki sampeyan.. Sapa wae sing pengin ndeleng konten sampeyan kudu njaluk ngetutake sampeyan, nanging aja kuwatir, kabeh pengikut lawas sampeyan isih bisa ndeleng kiriman sampeyan sanajan sampeyan mbukak pribadi.

Ana sawetara alasan kenapa sampeyan pengin pindhah menyang pribadi, umpamane yen sampeyan merek lan pengin menehi eksklusivitas kanggo pelanggan sampeyan.

Akeh wong uga mutusake dadi pribadi kanggo narik pengikut., amarga label pribadi asring bisa narik kawigaten wong, sing nduwe pengaruh nambah jumlah pengikut.

Pandhuan langkah demi langkah

Punika pandhuan cepet, lan yen sampeyan nggulung, sampeyan bakal nemokake saben langkah ngiring dening foto:

  • Pindhah menyang profil sampeyan banjur tutul hamburger ing ndhuwur tengen
  • Banjur pencet Setelan
  • Banjur pencet Privasi
  • Banjur pencet Privasi akun
  • Pencet tombol Akun pribadi

Sampeyan banjur bakal dijaluk mriksa para pengikut yen pengin.. Sampeyan bisa ngalih saka mode pribadhi menyang mode umum sekerep sing dikarepake kanthi mbaleni langkah kasebut.

instagram pribadi
Cara nggawe Instagram Pribadi |

Yen sampeyan tindakake langkah iki kanthi bener, sampeyan kudu bisa gampang ngowahi akun Instagram apa wae sing wis dirampas kurang saka menit. Setelan Instagram duwe sawetara menu, nanging yen sampeyan ngerti, gampang kanggo navigasi.

Paling populer