Cara nambah pengikut Instagram kanthi organik : 23 Metode kanggo 2021

Instagram wis cepet dadi pusat media sosial kanggo bisnis. Kanggo alasan sing jelas : 13% de la population mondiale l’utilise, et 80% d’entre eux suivent des entreprises.

Kanthi tingkat 4,21 % de likes, nuduhake lan komentar, Oberlo ujar manawa keterlibatan pelanggan ora nate kuwat. Iku kaping sepuluh luwih populer tinimbang Facebook, Pinterest lan Twitter bebarengan.

Mula, Perusahaan sing mikir maju nggoleki cara inovatif kanggo melu pengikut Instagram, senajan kangelan. Kanggo mbantu sampeyan ngoptimalake inisiatif pemasaran organik lan mbayar nalika njaga taktik pemasaran Instagram kanggo jangka panjang, nous avons établi cette liste utile de 23 recommandations. Wektu kanggo miwiti perayaan.

followers sur Instagram

1. Nganyari kanthi konsisten.

Merek kudu aktif yen pengin entuk pengikut anyar lan nambah keterlibatan, nanging carane kudu aktif ? Pasinaon nuduhake yen siji utawa rong kiriman saben dina becik.

2. Tinimbang martakaké, nuduhake crita.

Iklan komersial Instagram nglirwakake peran Instagram minangka”alat inspirasi grafis”, sing dirancang kanggo apa. Tinimbang mung martakake pesen dodolan kanggo para panuku, nggunakake gambar, video lan teks kanggo narik kawigaten.

3. Ngembangake jeneng merek sing kondhang.

Bisnis sing nyoba nambah profil Instagram kudu fokus ing telung perkara utama : transparansi, khusu lan konsistensi. Pendekatan sing cepet lan ora direncanakake ora bakal nggawa asil sing dikarepake.

4. Njaga estetika sing konsisten ing feed Instagram sampeyan.

Instagram minangka jaringan sosial sing populer banget kanggo nuduhake foto lan video amarga pentinge estetika.. Senadyan kasunyatan sing cemlorot sparkling ora ana maneh ing fashion, konten visual ing Instagram ora bakal ilang pentinge.

5. Temtokake hashtag sing cocog kanggo digunakake.

Hashtags sing sampeyan gunakake ing Instagram bisa nggawe bedane antarane kiriman kanthi kinerja dhuwur lan kiriman sing ana ing sisih ngisor dhaptar ing ngisor iki..

6. Fokus ing materi sing digawe pangguna.

Konten sing digawe pangguna Instagram minangka grail suci marketing. Konten digawe lan disetujoni dening target pasar sadurunge urip, sing mbantu nyuda biaya marketing nalika nambah keterlibatan pelanggan.

7. Jelajahi macem-macem format video sing kasedhiya ing Instagram kanggo nemtokake apa sing paling cocog kanggo merek sampeyan.

Nilai video luwih akeh tinimbang foto.

8. Gunakake alat kapsyen tertutup lan kapsyen tertutup ing Instagram.

Miturut Instagram, 60 % des stories sont écoutées, tandis que 40 % sont regardées en silence.

9. Reels Instagram bakal muter ing latar mburi yen sampeyan ngidini.

Penting kanggo ngerti akeh format pariwara ing platform kasebut, car 75 % des Instagrammers déclarent prendre des mesures “kalebu ngunjungi situs, Google utawa ngandhani kanca babagan iki” sawise kena pengaruh kiriman.

10. Gunakake saringan kasunyatan sing ditambahake Instagram kanggo keuntungan sampeyan.

Spark AR Studio Instagram Nggampangake Sapa wae Nggawe Filter Reality Augmented. Kanthi luwih saka milyar tampilan ing sawetara saringan paling gedhe Instagram wiwit iku, kasunyatan ditambah wis utamané gained tangan ndhuwur ing platform.

Cara nambah jumlah pengikut ing Instagram kanthi organik : 23 méthodes pour 2021

11. Gunakake jinis iklan video Instagram.

Penting kanggo ngerti akeh format pariwara ing platform kasebut, car 75 % des Instagrammers déclarent prendre des mesures “kalebu ngunjungi situs, Google utawa ngandhani kanca babagan iki” sawise kena pengaruh kiriman.

12. Gif Animasi Bisa Nyenengake Yen Ditinggalake.

GIF minangka alat sing apik kanggo tim marketing, car des études indiquent que les consommateurs sont plus enclins à regarder des vidéos de 15 secondes jusqu’au bout..

13. Ningkatake lalu lintas situs web kanthi nggunakake basis pangguna Instagram.

Wiwit Instagram mung ngidini siji link sing bisa diklik ing bio sampeyan, bisa mbantu nambah lalu lintas menyang situs web sampeyan.

14 Vous pouvez “kanggo menang” ing Instagram nggunakake optimasi mesin telusuran (Seo).

Instagram lan SEO bisa uga ora katon kaya mitra alami ing pandang sepisanan, nanging ing jaringan sing luwih kuat saiki, Penting yen akun Instagram sampeyan duwe rencana SEO.

15. Gunakake pengaruh mikro kanggo nambah reputasi bisnis sampeyan

Liwat Instagram influencer marketing, dadi luwih umum kanggo nggunakake pimpinan pamikiran ing industri kanggo nggayuh pamirsa sing luwih akeh kanthi pesen komersial.

16. Menehi hadiah kanggo wong sing njupuk foto Instagram paling kreatif.

Kontes minangka cara sing apik kanggo nambah keterlibatan pengikut Instagram sampeyan.

17. Instagram bisa digunakake minangka alat marketing kanggo nambah jumlah wong sing mlebu dhaptar email sampeyan.

Nalika nerangake mbangun hubungan jangka panjang karo konsumen, email tetep dadi sarana komunikasi sing disenengi. Nggunakake gadget Instagram bisa mbantu sampeyan entuk luwih akeh pengikut Instagram (aplikasi).

18. Gunakake Instagram Stories.

Avec 500 millions d’utilisateurs quotidiens, Crita Instagram kanthi cepet munggah ing popularitas platform kasebut. Fitur crita Instagram nggawe sawetara mikir yen pungkasane bisa dadi feed utama.

19. Kalebu link menyang Instagram Stories ing profil sampeyan.

Sadurunge, mung pangguna Instagram sing wis diverifikasi sing bisa nambah link kasebut ” Waca liyane ” marang critane, nanging saiki, toute personne possédant un compte professionnel et au moins 10 000 followers peut le faire.

20. Gunakake emoticon sing apik.

Emojis, khususe, nawakake kauntungan tinimbang komunikasi teks nalika digunakake ing Instagram. Ing umur nalika emoticon akeh (lan liyane bakal teka), iku penting kanggo duwe rencana kanggo nggunakake sing nuduhake karakter bisnis tanpa muni banget sembrono.

21. Promosi akun Instagram sampeyan ing platform media sosial liyane.

Promosi saluran Instagram sampeyan menyang akeh wong. Sampeyan bisa entuk, tuladhane, kalebu link menyang kaca Instagram ing nganyari status Facebook.

22. Saindhenging dokumen, nggunakake telpon kanggo tumindak (Ctas).

Ngoptimalake promosi Instagram sampeyan, sanajan iku banget dihargai. Kalebu panggilan tumindak sing jelas ing Instagram.

23. Priksa kiriman Instagram sing paling misuwur lan catat babagan carane sampeyan bisa nambah.

Sinau ing “rumus” kanggo nambah jumlah pengikut ing Instagram lan aplikasi ing strategi promosi kanggo entuk luwih akeh pengikut.

Paling populer