UnlockMoreEngagement72890

Cara nambah crita ing Instagram

Nganti saiki, mesthi ana sawetara kebingungan babagan cara ngirim crita Instagram. Yen sampeyan ngirim crita pisanan kanggo sawetara wektu, sampeyan bisa nutul + ing gambar profil sampeyan lan sampeyan bisa nambah foto utawa video cendhak menyang crita sampeyan.

Nanging yen sampeyan wis nglakoni, ing + ilang. Dadi apa sing sampeyan lakoni yen sampeyan pengin ngirim crita liyane ?

Thanks kanggo nganyari Instagram anyar, masalah iki wis Luwih ditanggulangi. Saiki luwih gampang lan luwih intuisi kanggo nerbitake crita, lan ana telung cara utama:

  • Tutul tandha + kaya sing dituduhake ing ndhuwur – mung bisa kanggo crita anyar
  • Gesek nengen saka kiriman sampeyan
  • Tutul lambang kamera ing sisih tengen ndhuwur.

Instagram jelas ngakoni manawa para pangguna, utamané wong sing ora Instagrammers sing semangat, krasa bingung banget. Yen sampeyan pengin ringkesan cepet saben cara, priksa pandhuan telung bagean ing ngisor iki.

Crita Instagram saka gambar profil

Iki apik kanggo ngirim crita cepet, nanging mung bisa digunakake yen sampeyan durung ngirim crita sadurunge sajrone 24 jam pungkasan. Sampeyan bisa nggunakake cara iki saka feed utawa kaca profil.

Profil Instagram crita

  1. Cukup tutul gambar profil sampeyan kanthi simbol +.
  2. Sampeyan banjur bisa njupuk foto utawa video utawa ngunggah siji.
  3. Banjur klik Crita sampeyan ing sisih kiwa ngisor lan crita sampeyan bakal diterbitake.

Kirim crita kanthi geser nengen

Iku wis mesthi wis fitur, nanging yen sampeyan ora ngerti yen ana, dheweke angel banget ditemokake.

crita Instagram: gesek nengen

  1. Cukup seret langsung menyang feed sampeyan.
  2. Njupuk foto utawa upload saka perpustakaan.
  3. Tutul crita sampeyan ing sisih kiwa ngisor lan bakal diterbitake.

Kirim crita kanthi ngeklik kamera ing sisih tengen ndhuwur

Iki minangka fitur anyar sing gedhe saka Instagram lan tegese wong saiki bisa ngirim crita kanthi cara sing luwih intuisi.. Sampeyan bisa nindakake iki saka kiriman sampeyan.

crita Instagram: ngeklik kamera

  1. Saka kiriman sampeyan, mung tutul lambang kamera ing sisih kiwa ndhuwur.
  2. Pilih gambar utawa video sing arep digunakake.
  3. Klik ing crita sampeyan lan crita sampeyan bakal diterbitake

Kauntungan saka rong cara pungkasan ing dhaptar yaiku sampeyan bisa nggunakake kanggo nambah foto utawa video tambahan menyang crita sampeyan, sanajan sampeyan wis ngirim siji. Cara pisanan ora bakal bisa digunakake yen sampeyan wis duwe Instagram Live Story.

Paling populer