Pira Akun Instagram sing Bisa Aku Duwe lan Ngatur ing 2022

Akun Instagram siji ora kudu cukup kanggo nindakake tugas kasebut. Saiki luwih gampang ngatur macem-macem akun Instagram bebarengan, sampeyan miwiti bisnis, apa sampeyan njaga akun kanggo karya utawa mung pengin papan khusus kanggo nampilake foto lan media liyane. Nanging mbok menawa sampeyan kepengin weruh: “Pira akun Instagram sing dakkarepake ?”. Ing artikel iki, kita bakal mbantu kanggo ngerti jawaban kanggo pitakonan iki.

Apa sampeyan kudu ngelingi, yaiku sampeyan kudu metu saka siji akun Instagram sadurunge bisa mlebu log liyane, nganti owah-owahan iki dileksanakake. Opo maneh, Instagram saiki ngidini sampeyan ngalih ing antarane akun tanpa kudu metu saka akun. Cara sing kapacak ing ngisor iki bisa mbantu sampeyan ngatur macem-macem akun Instagram bebarengan.

Apa ana watesan kanggo jumlah profil Instagram sing bisa diduweni wong?

Kabijakan Instagram yaiku mbatesi jumlah akun sing bisa diduweni pangguna kanggo mesthekake yen layanan kasebut aman lan nyenengake kanggo kabeh sing ngunjungi..

Ana watesan babagan jumlah akun Instagram sing bisa diduweni ing piranti siji, babagan carane akeh akun sampeyan bisa ndhaftar nganggo alamat email utawa nomer telpon, lan pira akun Instagram sing bisa digunakake saka siji jaringan / alamat IP.

Pira jumlah maksimum akun Instagram sing diidini??

Kanthi alamat email siji, pangguna Instagram siji bisa duwe nganti limang akun Instagram, kabeh disambung menyang alamat email iki. Sampeyan bisa ngatur akeh akun Instagram nggunakake piranti lunak pihak katelu kayata Hootsuite lan manajemen utusan menyang anggota tim liyane nggunakake piranti lunak pihak katelu.
Coba gunakake alamat email sing beda kanggo akun sing beda kanggo keamanan. Kauntungan saka nindakake iki yaiku yen sampeyan kelangan akses menyang akun email sampeyan (lan sampeyan ora bisa mbalekake sandi lali), sampeyan ora bakal diblokir saka akun Instagram sing sampeyan atur.

Akun Instagram

Apa Cara Paling Apik Gunakake Aplikasi Instagram Kanggo Ngatur Akeh Akun Instagram?

Yen sampeyan pengin nggawe akun Instagram bermerek kanggo bisnis sisih saliyane akun Instagram normal lan bolak-balik ing antarane rong akun kasebut kanthi gampang., app Instagram dhewe bisa uga cukup kanggo apa sing looking for.

Cara nambahake pirang-pirang akun Instagram menyang profilku liwat iPhone utawa piranti Android?

Kanggo ngatur sawetara akun Instagram saka sak panggonan, pisanan sampeyan kudu nyambungake kabeh menyang aplikasi Instagram ing telpon sampeyan.

1. Mlebu menyang akun Instagram kanggo ndeleng kaca profil sampeyan.

2. Kanggo ngakses menu Setelan, klik ing menu hamburger.

3. Kanggo nambah akun anyar, nggunakake tombol nambah akun.

4. Lebokake kredensial akun sing pengin dilebokake ing dhaptar.

5. Kanggo nyambungake sampeyan, nggunakake tombol Login.

6. Bali menyang menu Setelan banjur pilih Nggawe login multi-akun supaya luwih gampang ngakses pirang-pirang akun Instagram kanthi jeneng pangguna lan sandhi siji..

7. Pilih akun sing pengin digunakake kanggo mlebu menyang kabeh akun saka menu gulung mudhun. Elinga yen sapa wae sing nduweni akses menyang akun sing sampeyan pilih uga bakal duwe akses menyang kabeh akun liyane sing disambung menyang akun kasebut..

8. Penting kanggo ngrampungake langkah 1 nganti 5 kanggo saben akun tambahan sing pengin digawe. Sampeyan mung diijini nggawe limang akun kanthi total ing aplikasi Instagram.

Kepiye cara ngalih ing antarane profil Instagram sampeyan?

Saiki kita wis mangsuli pitakonan “pira akun instagram sing bisa dak duwe ?”, ayo ndeleng carane ngalih ing antarane akun kanthi gampang. Sampeyan bakal bisa ngalih ing antarane profil Instagram tanpa perlu metu lan bali maneh sawise nggawe akeh akun ing platform media sosial.

1. Kanggo ngakses kaca profil sampeyan, klik jeneng pangguna ing pojok kiwa ndhuwur.

2. Akun sing pengin digunakake bisa ditemokake kanthi ngeklik. Akun sing dipilih bakal diadegake.

3. Sampeyan bebas ngirim, kanggo komentar, seneng lan ngobrol karo wong liya ing akun iki kaya sing dikarepake. Nalika sampeyan siyap ngalih akun, sampeyan mung kudu ngeklik kaping pindho ing jeneng panganggo kita kanggo milih akun panganggo anyar.

Elinga yen sampeyan bakal terus mlebu menyang akun Instagram sing digunakake sadurunge. Sadurunge ngirim utawa melu konten anyar, tansah pindho mriksa sing disambungake menyang akun sampeyan.

Paling populer