Kepiye Entuk Dhuwit ing Instagram Tanpa Pengikut 2021 : 9 Cara kanggo nindakake

Instagram nggawe proses nggawe dhuwit kanthi gampang kanggo sapa wae. Mula, nggawe dhuwit ing Instagram kanthi sawetara utawa ora ana pengikut minangka kemungkinan nyata. Vous n’avez pas besoin de 10 000 followers Instagram pour gagner de l’argent. Même 200 à 1 000 followers sont fantastiques, mais une approche plus rapide avec 10 000 followers est préférable.

Sampeyan bisa uga kepingin weruh : “Apa Instagram mbayar kula kanggo entuk pengikut?” Utawa yen sampeyan bakal dibayar kanggo seneng foto Instagram. Kita bakal nerusake langkah demi langkah.

Kita bakal nuduhake sampeyan carane entuk dhuwit ing Instagram tanpa akeh pengikut ing artikel iki., ainsi qu’une méthode plus rapide après avoir atteint le seuil des 10 000 followers.

Kajaba iku, sampeyan bakal sinau cara praktis kanggo nggawe dhuwit ing Instagram lan cepet nambah jumlah pengikut Instagram sacara organik.

Pira Pengikut Instagram sing Dibutuhake Kanggo Nggawe Dhuwit?

Ing tembung, vous n’avez pas besoin de 1 000 ou 10 000 followers Instagram pour gagner de l’argent.

Il est également indispensable d’éviter de concentrer vos efforts et votre temps sur l’obtention de vos premiers 20 000 dollars pour monétiser votre Instagram. Jumlah sing bisa digayuh lan kapercayan sing wis dibangun saka wektu sing nggawe prabédan.

Même si vous n’avez que 10 000 followers, sampeyan bakal paling kamungkinan duwe tekan gedhe. Si vous regardez de près les pages qui comptent environ 100 000 followers, vous serez peut-être surpris de constater que la portée de leur page n’est que de 0,50 % environ, ce qui implique que sur 100 000 individus, seuls 500 sont susceptibles de voir votre message.

Kepiye Cara Nggawe Dhuwit Ing Instagram Tanpa Duwe Pengikut Akeh?

Instagram minangka salah sawijining cara paling gampang kanggo entuk dhuwit kanthi online tanpa mbuwang dhuwit. Aplikasi gratis iki ngidini sampeyan ngowahi pengikut dadi dhuwit.

Entuk Dhuwit ing Instagram

Voici les 9 façons de gagner de l’argent sur Instagram si vous avez peu ou pas de followers.

1. Nyebar tembung ing tautan afiliasi

Kanggo nggawe dhuwit karo marketing afiliasi, sampeyan kudu melu program afiliasi kanthi mbayar dhuwur supaya sampeyan bisa nampilake tautan afiliasi ing Instagram lan entuk persentase saka tuku.

2. Pasar Produk Fisik lan Digital

Iki taun-taun pungkasan, Instagram wis dadi penghasil penghasilan gedhe kanggo bisnis e-commerce. Minangka pelanggan nggunakake Instagram kanggo nemokake lan tuku produk, padha ngenalake fitur tambahan kanggo akun komersial, kaya checkout ing aplikasi, tombol toko, tag produk lan stiker sing bisa digunakake ing toko kanggo nggampangake proses tuku.

3. Distribusi Artikel Sponsor

Selon Toaster Sosial, marketing influencer lagi booming : 92 % des gens font confiance aux recommandations de bouche à oreille, 76 % des gens disent qu’ils sont plus susceptibles de faire confiance au contenu partagé par des personnes ordinaires que par des marques, et 82 % des clients veulent obtenir des recommandations de leurs amis avant de prendre une décision d’achat.

4. Dadi Brand Ambassador

Yen sampeyan dadi pengaruh sing sukses, sampeyan bisa uga bisa dadi duta merek. Iki umume nalika bisnis pengin mbangun hubungan sing kuat karo sampeyan uga ngasilake jumlah barang tartamtu sajrone sawetara wektu., mbok menawa ing salawas-lawase.

5. Gawe Konten Visual sing Didol

Ora ana rahasia manawa Instagram minangka platform visual : 100 millions de photos et de vidéos sont téléchargées chaque jour. Nanging, upload foto profesional banget polesan produk sing ora cukup kanggo perusahaan kanggo ngadeg metu.

6. Nyedhiyani Layanan Pemasaran Media Sosial

Ora ana rahasia manawa Instagram duwe potensial dodolan sing gedhe, Iki minangka alesan kenapa akeh perusahaan sing nggunakake kanggo promosi produke, nyambungake karo target pamirsa lan nambah dodolan. Business Instagram affirme compter plus de 25 millions d’entreprises et 2 millions de spécialistes du marketing.

7. Nggawe Katrangan Tertutup kanggo Iklan

Wis saiki mung perusahaan gedhe sing bisa mbayar pemasaran Instagram.. Dina iki, bisnis kabeh ukuran pengin promosi produk lan layanan ing platform iki, et 92 % des petites entreprises prévoient d’accroître leurs investissements dans le marketing des médias sociaux.

8. Gawe Filter lan Topeng kanggo Kisah Instagram

Saben dina, près de 500 millions de personnes consultent ou réalisent des Stories Instagram. Wong pancene kasengsem amarga jinis konten iki mung kasedhiya kanggo wektu sing winates, lan iki nawakake perusahaan kesempatan tambahan kanggo melu target pamirsa.

9. Tampilake Layanan Freelance Panjenengan

Sampeyan nawakake layanan lepas kayata nulis, fotografi, reresik omah utawa malah care pet ? Kanggo narik kawigaten pelanggan, sampeyan uga bisa promosi bakat lan layanan ing Instagram. Tujuane ing kene yaiku kanggo narik klien potensial mung kanthi nuduhake karya sampeyan ing foto sing terus dikirim ing media sosial.. Yen sampeyan dadi fotografer, kirim sawetara potret sing paling apik lan paling apik, lan nggawe profil minangka papan sambutan.

Paling populer