Cara ndownload video Instagram menyang iPhone : 3 Metode lan Aplikasi

Nalika nerangake ngirim video ing Instagram, sampeyan duwe sawetara opsi. Sampeyan bisa nggawe serep titik kanthi nggunakake film siji utawa crita cekak.. Kajaba iku, sampeyan bisa nggunakake urutan saka akun digunakake maneh. Ana akeh cara kanggo ndownload video Instagram menyang piranti seluler.

Kiriman video Instagram bisa didownload lan disimpen langsung saka platform media sosial. Opsi telung titik Instagram ora kasedhiya maneh kanggo nyimpen kiriman video menyang perpustakaan gambar. Njupuk foto dheweke, rekam minangka video utawa simpen nganggo piranti lunak pihak katelu kanggo gawe serep.

Sampeyan bisa ndownload video lan gambar Instagram yen sampeyan duwe iPhone utawa iPad, nanging ora kosok baline. Gambar lan video Instagram bisa disimpen kanthi telung cara ing iPhone, kabeh sing nggunakake sistem operasi iOS.

Senadyan watesan iki, sampeyan isih bisa nggunakake iPhone kanggo ndeleng video lan gambar Instagram. Luwih ing kirim iki, Aku bakal sinau luwih lengkap babagan macem-macem cara nyimpen video lan foto Instagram ing iPhone.

1. Thanks kanggo Instagram Downloader, Simpen Video lan Foto Instagram menyang Smartphone utawa Komputer.

Cara paling cepet lan paling gampang kanggo nyimpen foto Instagram yaiku nggunakake downloader foto Instagram. Thanks kanggo akeh aplikasi sing kasedhiya ing App Store, ora segampang nyimpen foto lan video Instagram menyang telpon. Ngundhuh foto lan video Instagram menyang telpon gampang. Kajaba iku, nggunakake akeh mau rampung free. Kajaba iku, akeh app iki ngemot tumbas ing-app, marketing gedhe banget lan pengalaman panganggo intuisi.

Sampeyan ora mung yen sampeyan ora ngerti carane ndownload konten Instagram. Pracaya apa ora, Kita ing kene kanggo mbantu sampeyan. Download video lan foto Instagram sing paling apik didhaptar ing ngisor iki.

Cara ndownload video Instagram menyang iPhone : 3 Metode lan Aplikasi

i. Repost

\Téléchargez des images et des vidéos Instagram pour les retweeter. Repost minangka aplikasi pangunggah foto lan video Instagram sing nggampangake kanggo nuduhake gambar lan video. Amarga desain pangguna-loropaken saka app, saben wong sing nggunakake seneng surfing.

ii. Langsung Simpen

Gawe serep cepet, asring diarani kanthi fungsi kanthi jeneng sing padha, ngidini sampeyan nyimpen foto lan video Instagram langsung menyang galeri telpon tanpa mbukak app. Kanggo ngunggah foto utawa video, mung nyalin lan nempel URL menyang bar URL aplikasi.

iii. CepetSimpen

FastSave minangka aplikasi panyimpenan Instagram populer sing bisa digunakake ing piranti seluler lan desktop. Sanajan telpon pangguna ora nyambung menyang Internet, dheweke isih bisa ndeleng lan ngundhuh foto Instagram.

iv. Saver Reposter

Saver Reposter nyederhanakake proses nyimpen lan ngirim ulang foto Instagram. Sadurunge sampeyan bisa nuduhake foto lan video karo wong liya, sampeyan kudu nyimpen dhisik ing kamera piranti.

2. Aplikasi Trabasan Ngidini Sampeyan Ngundhuh Gambar Saka Instagram

Trabasan ngidini sampeyan nyimpen foto lan video Instagram ing smartphone lan ngakses mengko nggunakake aplikasi Trabasan. Ing donya becik, ora ana pilihan liyane kajaba nggunakake piranti lunak khusus.

Mung tindakake pandhuan ing layar kanggo nginstal trabasan download Instagram ing iPhone.

i. Kanggo ngakses menu sawise njupuk foto utawa ngrekam video, tekan simbol ” … ” ing pojok tengen ndhuwur foto utawa video. Ensuite, sampeyan bisa milih ngendi kanggo nyimpen.

ii. Trabasan download Instagram bisa ditemokake ing sisih ngisor profil sampeyan, mung ing ngisor area pilihan enggo bareng.

iii. Nalika sampeyan nggunakake trabasan kanggo pisanan, sampeyan bakal dijaluk ngidini akses menyang internet lan koleksi foto. Aja nggawe risiko keamanan amarga gagal mriksa kabeh sadurunge nindakake. Sawise foto utawa video wis rampung, disimpen minangka gambar digital ing galeri foto ing piranti panyimpenan iPhone.

3. Sampeyan Bisa Ngakses Konten Instagram Kanthi Gampang Saka Ing Aplikasi Nggunakake Mod Jailbreak.

Cydia minangka toko aplikasi iPhone jailbroken sing ngidini sampeyan nyimpen foto lan video Instagram tanpa kudu nggunakake aplikasi Instagram.. Ing antarane akeh solusi alternatif sing kasedhiya, sampeyan bisa nggunakake Instagram ++ utawa InstaTools.

Paling populer