Cara entuk luwih seneng ing Instagram : 15 Tips lan Aplikasi paling apik

Suka minangka dhuwit paling larang ing Instagram. Nalika kiriman Instagram sampeyan luwih seneng, katon luwih dhuwur ing newsfeed pangguna. Kanthi nambah jumlah seneng sampeyan, sampeyan uga njamin visibilitas sing luwih gedhe kanggo kiriman mbesuk, amarga algoritma platform nyoba nuduhake luwih akeh babagan wong sing sadurunge disenengi.

Kita wis nggabungake pandhuan babagan cara supaya Instagram seneng supaya sampeyan entuk mupangat iki..

Kene limalas usulan:

1. Distribusi Gambar Kualitas Tinggi

Sampeyan kudu tanpa ujar, nanging akeh wong ngremehake pentinge duwe foto kualitas dhuwur. Sampeyan ora bakal entuk akeh seneng yen potret sampeyan grainy, pixelated utawa peteng banget.

2. Nggawe Caption Menarik

Yen ndownload foto sing bermutu penting, iku ora cukup ; deskripsi sampeyan uga kudu nyenengake, atraktif utawa sugih ing nilai tambah.

3. Gunakake Telpon kanggo Tumindak

Penonton sampeyan ora bakal bisa menehi apa sing dikarepake yen sampeyan ora ngandhani apa sing dikarepake. Cukup klebu ajakan tumindak ing mburi katrangan kanggo njaluk Kaya. Panjaluk jenis sing gampang bisa nambah jumlah pamiarsa..

4. Ngerteni Pemirsa

Sampeyan wis nate krungu sadurunge, lan sampeyan bakal krungu maneh. Sampeyan kudu ngenalake pamirsa target.

5. Kalebu Geolokasi ing Saben Pos

Nalika wong takon carane njaluk seneng ing Instagram, salah siji bab pisanan sing kudu dilakoni yaiku ndeleng yen dheweke nggunakake geotagging ing foto. Iki teks “lokasi” sing katon ing ndhuwur foto.

6. Saben dina, sijine Like lan Komentar

Pengin ngerti carane njaluk seneng ing Instagram? Sampeyan kudu nyedhiyani ! Instagram minangka dalan rong arah. Sampeyan kudu nglampahi wektu sesambungan karo wong yen sampeyan pengin nambah partisipasi.

Instagram Kaya

7. Gunakake Hashtag sing Cocok

Pengin ngerti carane njaluk luwih seneng ing Instagram ? Gunakake hashtags sing bener ! Iki penting ora mung kanggo nambah rasa seneng, nanging uga kanggo kabeh strategi Instagram sampeyan.

8. Kasurung wong liya “Tagger lan Ami”

Kanggo entuk luwih seneng ing Instagram, foto sampeyan kudu katon dening luwih akeh wong. Gunakake call to action sing prasaja sing nyengkuyung pamirsa menehi tag kanca ing kiriman pungkasan kanggo nambah jumlah lalu lintas menyang feed sampeyan kanthi cepet.

9. Gunakake Instagram Stories kanthi rutin

crita Instagram duwe 500 yuta pangguna aktif saben dina ing saindenging jagad wiwit Januari taun iki, sing nuduhake yen crita-crita iku penting banget kanggo digatekake. Nggunakake Stories ora mung ngidini sampeyan nggayuh pamirsa sing luwih akeh, nanging uga bisa nuntun lalu lintas menyang kiriman anyar lan kanthi cepet nambah sing disenengi!

10. Promosiake Brand Favorit utawa Tuan rumah Sfs

Sampeyan wis ngetutake akun tartamtu akhir-akhir iki ? Ayo padha ngerti kanthi nyebutake ing artikel utawa crita sampeyan. Kabeh wong sing diwenehi tag ing artikel sampeyan bakal nampa kabar, lan iku meh tartamtu sing bakal teka ing feed lan menehi sawetara seneng.

11. Sebutake Akun Sadulur ing Kiriman sampeyan

Ing saben postingan sing sampeyan kirim, tandhani wong lan perusahaan sing gegandhengan. Nandhani wong-wong mau ing kiriman sampeyan padha karo menehi wong-wong mau ngoceh anggere dheweke ngerti referensi kasebut., sing narik kawigaten merek lan pamirsa!

12. Ngatur kompetisi

Nganakake kontes Instagram ora mung nyenengake para penggemar, nanging uga bisa ningkatake rasa seneng lan langganan sampeyan. Ngandhani para peserta yen dheweke kudu seneng karo item sampeyan supaya bisa melu kontes bisa mbantu sampeyan nambah minat..

13. Kenal ing Platform Liyane

Materi promosi silang minangka conto sing apik kanggo entuk luwih seneng ing Instagram. Amarga ora kabeh pamirsa bakal terus-terusan ndeleng kiriman Instagram sampeyan, sampeyan kudu nggawe manawa materi Instagram kasedhiya kanggo para pamirsa ing saben jaringan sosial sing digunakake.

14. Nerbitake kanthi rutin

Sampeyan ora bisa ngarep-arep entuk luwih seneng yen target pamirsa ora ndeleng artikel sampeyan. Jadwal kiriman reguler nggawe bisnis sampeyan dadi ndhuwur pikirane wong, Njaluk sampeyan ing posisi apik karo algoritma Instagram lan bisa dramatically nambah seneng saka pigura kanggo pigura.

15. Iklan Berbayar

Babagan pungkasan sing bisa sampeyan lakoni kanggo nambah seneng Instagram sampeyan yaiku melu alternatif pariwara sing dibayar Instagram.. Ing umum, disaranake nggunakake pariwara mbayar kanggo ngarahake pengunjung menyang kaca opt-in utawa dodolan gratis, nanging pariwara uga bisa mbantu sampeyan supaya luwih seneng.

4 Aplikasi Paling Apik Kanggo Njaluk Luwih Suka ing Instagram

Nanging, ide iki ora bakal cukup kanggo mbantu sampeyan nambah minat ing Instagram. Nggunakake aplikasi bisa mbantu sampeyan entuk luwih seneng ing Instagram. Bisa uga aneh kaya tuku pengikut, nanging iki kahanan temen beda.

Entuk luwih seneng ing Instagram

1. Tuwuh Sosial

Iki kalebu kabeh fitur lan kemampuan sing dibutuhake kanggo ngatur akun Instagram.. Sampeyan bakal bisa nemtokake profil tartamtu sing bakal ditindakake, saliyane seneng otomatis. Grow Social uga kalebu timeline kanggo gawe jadwal Artikel lan Crita.

2. Suka4 Suka

Like4Like minangka salah sawijining aplikasi paling gampang kanggo entuk Suka. Piranti lunak iki dianggo kanthi nglumpukake pangguna lan nggawe konten kaya konten wong liya ; pesen liyane sing disenengi, luwih aku tresno maneh.

3. Likulator

Likulator kerjane rada beda karo aplikasi telusuran Jaime liyane. Iku ndadekake pengalaman luwih nyenengake kanthi menehi hadiah dhuwit recehan amarga seneng kiriman wong liya lan nonton iklan., sing banjur sampeyan bisa ngganti “Aku seneng” lan “lengganan”. Piranti lunak uga kalebu hashtags kanggo mbantu sampeyan entuk popularitas.

4. Seneng Hash

Seneng Hash, ing sisih liyane, iku gampang lan gampang digunakake. Sampeyan dijaluk mlebu, banjur dhaptar topik diwenehake menyang sampeyan, ing ngendi sampeyan bisa milih hashtag sing paling disenengi. Sawise ndeleng sawetara iklan, app bakal nawakake atusan seneng.

Paling populer