UnlockMoreEngagement72890

Apa Bot Instagram Paling Apik ing 2020 lan Cara Supaya Akun Sampeyan Aman?

Bot Instagram (Bot IG) digunakake kanggo ngotomatisasi kegiatan akun sampeyan, tuladhane, ijol-ijolan, komentar, pesen langsung, tindakake, pembatalan tindak lanjut lan liya-liyane.

Tujuane kanggo nambah jumlah pengikut lan nggawe pengikut sejati, lan dudu lalu lintas palsu lan akun palsu.

Bot Instagram bisa nyepetake manajemen akun saben dina lan nambah jumlah kunjungan, pandherekipun lan klik ing situs web sampeyan.

Video menit 20 ing ngisor iki nerangake kanthi rinci babagan carane nyiyapake bot Instagram kanggo mbantu ngembangake akun Instagram..

Bot Instagram bisa ngotomatisasi akeh tugas – kayata ngirim pesen menyang feed Instagram adhedhasar target lan pedoman sing sampeyan lebokake ing bot Instagram.

Iki tegese sampeyan bakal nambah visibilitas akun amarga bakal asring katon ing feed Instagram.. Mesthi wae, iki bakal ngidini wong golek konten lan jeneng pangguna sampeyan, gulung liwat akun sampeyan lan, yen seneng karo sing dideleng, dheweke bisa ngetutake sampeyan.

Lindhungi Akun Instagram Sampeyan

Akun Instagram kanthi konten sing ana gandhengane lan penargetan otomatis sing bener bakal ngasilake kegiatan lan interaksi sing bisa uga dianggep alami lan nyebabake kunjungan profil nyata.. Iki kemungkinan bakal tetep ana ing radar apa wae sing ditliti dening Instagram..

Kosok baline, akun Instagram kanthi konten sing mboseni lan ora relevan, penargetan lan konfigurasi sing kurang otomatis, sesambungan karo wong sing nganggep kegiatan kasebut palsu utawa spammy.

Kabeh wong wis ngalami ing jaman biyen, saka MD otomatis sing ora relevan dadi pengikut acak ing macem-macem ceruk.
ing 2017, Instagram njaluk panjaluk penutupan sawetara layanan, utamane Instagress, nanging ana alternatif.

Bot Instagram utama

Kita wis nyoba kabeh lan asil ditampilake ing ngisor iki:

Instagram Bot

pandherek bot instagram
  • Tes 24 jam kanggo 0,99 EUR
  • Otomatisasi saka pilihan gaya crita
  • Keamanan integral lan kasedhiya setelan proxy
  • Setelan lan nyaring kacepetan variabel kasedhiya
Inflasi (Biyen Ingrammer)

pandherek bot instagram
  • 2 minggu nyoba kanggo 32 EUR
  • Otomatisasi gaya Kaya / Tututi / Mandheg Nindakake
  • Fitur saka keamanan standar lan proksi
  • Setelan kacepetan dhasar lan pilihan saringan
Instazood

pandherek bot instagram
  • 3 dina nyoba gratis
  • Otomatisasi saka Kaya / ngetutake / ora ngetutake / komentar maneh
  • Pilihan keamanan minimal lan ora proksi
  • 3 setelan saka kacepetan, nyaring majeng lan matesi
Instamb

pandherek bot instagram
  • 3 dina nyoba kanggo 1 EUR
  • Otomatisasi saka Kaya / ngetutake / ora ngetutake / komentar maneh
  • Keamanan lan pitulung dening kasedhiya proxy
  • Pangaturan kacepetan lan nyaring kasedhiya
Sensei Sosial

Sensei Sosial
  • Konsultasi gratis lan 5 dina nyoba gratis
  • a akun Manager
  • Alamat VPN / IP unik kanggo keslametan
  • Setelan kegiatan kacepetan otomatis
Gabungan

Gabungan
  • Rencana saka Wiwitan gratis permanen
  • Otomatisasi saka Kaya / komentar
  • Keamanan medium karo proksi internal
  • Pangaturan kacepetan unik kanggo otomatisasi
InstaBoss

InstaBoss
  • 3 dina nyoba gratis
  • Otomatisasi saka Aku seneng / ngetutake / ora ngetutake maneh / komentar / nonton crita / repost / DM
  • Keamanan integral lan proxy darmabakti
  • Pangaturan kacepetan kasedhiya
Jarvee

Jarvee
  • 5 dina nyoba gratis
  • Otomatisasi saka Kaya / ngetutake / ora ngetutake / komentar maneh
  • Keamanan integral lan kasedhiya setelan proxy
  • Mung setelan kasedhiya optimal
Instavast

Instavast
  • 3 dina nyoba gratis
  • Otomatisasi saka Aku seneng / ngetutake / ora ngetutake / nonton crita maneh
  • Keamanan standar karo proksi internal
  • 3 setelan kacepetan nganggo saringan cerdas
Ektora

Ektora
  • 3 dina nyoba gratis
  • Otomatisasi saka Aku seneng / ngetutake / ora ngetutake maneh
  • Keamanan lan pitulung dening kasedhiya proxy
  • Ora pangaturan kacepetan

Apa prosedur sing kudu ditindakake kanggo menehi informasi babagan anane pengikut palsu?

Instagram nyoba mandheg bot nggunakake sawetara teknik:

  • Kabar “meksa” ngandhani manawa dheweke lagi mbusak pesen “inauthentiques” sing wis diidentifikasi lan digawe dening aplikasi pihak katelu. Informasi akun sampeyan ditandhani minangka kompromi amarga sampeyan nuduhake karo pihak katelu.
  • Instagram nyebarake kabar iki kanggo ngajak para pelanggan ngganti tembung sandhi, apa sing nyopot sampeyan saka pihak katelu (bot Instagram)
  • Kabar liyane nuduhake yen sampeyan nggunakake layanan kasebut “mbantu sampeyan golek kanca lan pandherekipun” lan mblokir akun sampeyan sajrone wektu tartamtu.
  • Kanggo sing, iki asring amarga kasunyatan manawa sampeyan nggunakake layanan otomatisasi Instagram sing ora aman utawa sampeyan otomatis seneng utawa komentar kanthi cara sing ora tepat wektu. Komentar bot wis ngatasi Instagram lan ngirim gendera abang menyang Instagram – dadi ati-ati aja otomatis nganggo robot IG kanthi cara sing salah.

    Yen salah siji saka telung poin ing ndhuwur kedadeyan, mula coba aja kuwatir. Disaranake sampeyan ora nyoba nyoba berinteraksi liwat akun sampeyan, lan ganti bot Instagram sampeyan, sampeyan kudu gawe jadwal ijol-ijolan kanthi luwih alon. Blokir kasebut bakal ilang ing wektu sing kasebut ing notifikasi (biasane seminggu) lan sampeyan bisa terus sesambungan.

    Instagram ora nindakake tumindak apa wae kajaba ngirim 3 kabar ing ndhuwur.

    Lindhungi Akun Instagram Sampeyan

    Ora umum yen akun sampeyan diretas utawa kompromi karo bot IG, amarga robot kasebut ana khusus kanggo mbantu para pelanggan. Robot iki gumantung karo perlindungan data lan akun sampeyan.

    Apa sampeyan bisa nindakake

    Mung ana siji cara kanggo mesthekake yen akun Instagram sampeyan entuk proteksi paling dhuwur., lan iku nggunakake kuwasa pengacara ing akun sampeyan.

    Proksi ngganti lokasi sing nyambungake bot kasebut, saengga ora nindakake tumindak massal saka sak papan, apa sing bakal cenderung dilaporake minangka tumindak kasar.

    Layanan proksi sing disenengi wis ditemokake yaiku FrogProxy. Iki layanan proxy seluler, tegese koneksi padha karo smartphone, supaya dheweke ora katon curiga ing Instagram.

    Konsultasi karo Fitur FrogProxy ing kene lan priksa manawa sampeyan nggunakake otomatis media sosial, sampeyan nglindhungi akun nganggo proxy.

    Trik: Amarga sampeyan isih bisa nampa kabar tartamtu nalika ngotomatisasi akun, disaranake supaya luwih aman lan nggunakake bot paling aman sing ana.

    Apa fungsi lan karakteristik bot Instagram?

    Kita ngatur macem-macem akun Instagram – dadi kita kudu nyoba 10 ndhuwur kanggo ndeleng bot Instagram sing paling apik, lan endi sing paling aman!

    Apa bot Instagram sing paling apik?

    #1 - Bot de Followers Instagram

    pandherek bot instagram

    Instagram Bot: https://winchesclub.com/ibf

    Regane: 9,99 EUR saben wulan

    Alesan kita luwih seneng IBF tinimbang bot liyane amarga paling murah nomer loro ing pasar lan ora kabeh alat liyane sing kasedhiya nawakake macem-macem fitur ing titik rega iki..

    Aktivitas otomatis sing luwih cepet: Nggih – ana kacepetan kegiatan otomatis, tegese sampeyan bisa nyetel kacepetan dhewe. IBF uga nawakake panjadwal konten sing apik, otomatisasi pesen lan analisis langsung, sing nggawe bot Instagram iki dadi pilihan sing paling apik amarga duwe akeh fitur, wis urip, gampang digunakake lan ing ndhuwur kabeh larang banget saben wulan.

    VPN lan konfigurasi: Gawe VPN dhewe nggunakake bot iki.

    Keamanan: Sistem keamanan terintegrasi lan kemampuan nggunakake proxy seluler dhewe kanggo pikiran sing tentrem. Kelemahane kanggo layanan otomatis Instagram iki yaiku ora ana layanan pelanggan., nanging iku ora nggumunake ing rega iki. Yen sampeyan duwe pengalaman otomatis, ora bakal dadi masalah.

    Bot sing padha: Yen sampeyan seneng fungsi Bot Follower Instagram nanging butuh pitulung saka layanan pelanggan, banjur Kapten Sosial bisa dadi pilihan sing apik.

    #2 – Inflasi (sadurunge Ingrammer)

    bot instagram inflact

    Instagram Bot: https://winchesclub.com/inflact

    Regane: 49 EUR saben wulan

    Kacepetan kegiatan otomatis: Nggih – dheweke duwe paramèter sing dibutuhake kanggo nglindhungi sampeyan. Dheweke nampilake kacepetan kegiatan rinci sing niru prilaku manungsa nyata, statistik lan nyaring.

    VPN lan konfigurasi: Kalebu nalika nggawe akun.

    Keamanan: Fitur keamanan standar sing sampeyan ngarepake saka layanan otomatisasi.

    Papan nomer loro: Boostgram minangka alat sing padha sing ngidini sampeyan nggawe akun instagram, sanajan ora efisien kaya Inflact.

    #3 - Instazood

    instazood instagram bot

    Instagram Bot: https://winchesclub.com/instazood

    Regane: 13 EUR saben wulan

    Kacepetan kegiatan otomatis: Setelan kacepetan otomatis apik ing gati – kanthi setelan standar, sampeyan ora bakal ngluwihi watesan sing ditemtokake dening Instagram.

    VPN lan konfigurasi: Ora ana persiyapan utawa pitulung VPN.

    Keamanan: Instazoods wis suwe banget lan misuwur ing pasar amarga layanan pelanggan sing bisa dipercaya.. Sajrone taun, dheweke bisa adaptasi karo update lan pangowahan Instagram, sing mung bisa dadi bab sing apik kanggo para pelanggan. Sampeyan pancene butuh pengalaman lan ilmu kaya iki yen sampeyan serius mikir nambah akun multi Instagram..

    Iki dudu pengalaman utawa antarmuka panganggo sing paling apik, nanging layanan pelanggan sampurna !

    Bot sing padha: Gramista mirip banget karo Instazood.

    #4 – Instamb

    bot instamber instagram

    Instagram Bot: https://winchesclub.com/instamber

    Regane: 13 EUR saben wulan

    Kacepetan kegiatan otomatis: Pilihan kacepetan standar.

    VPN lan konfigurasi: Ora ana setelan proxy internal.

    Keamanan: Paket dhasar menehi keamanan standar, nanging ora ana proxy asli sing kurang ing bot iki. Sampeyan bisa mbayar manajer akun supaya otomatisasi tetep winates.

    Bot Joli, gampang digunakake kanthi opsi penargetan sing apik.

    Bot sing padha: kicksta

    #5 – Sensei Sosial

    Bot Sosial Instagram Sensai

    Instagram Bot:http:/https://winchesclub.com/socialsensei

    Regane: 255 EUR saben wulan

    Kacepetan kegiatan otomatis: Ana setelan kegiatan kacepetan otomatis nganggo alat iki lan ngatur saben langkah proses otomatisasi media sosial kanggo sampeyan. Iki kalebu tinjauan kanggo nemtokake kacepetan kegiatan sing paling efektif sing bakal nyegah sampeyan dilaporake..

    VPN lan konfigurasi: Sampeyan nampa alamat VPN lan IP sampeyan dhewe.

    Keamanan: Ngarep-arep nampa manajer akun khusus kanggo mbantu sampeyan. Nalika ngluncurake kampanye, sampeyan butuh dhaptar hashtag lan akun sing pengin disetel minangka target kanggo otomatisasi lan tim kasebut bisa ngatasi sisane. Asil biasane adhedhasar kualitas konten lan setelan sing digunakake, Nanging, kita weruh 500-1000 pelanggan anyar saben sasi karo Social Sensei.

    Bot sing padha: Upleap nyedhiyakake manajer akun khusus kanggo mbantu nambah pandherekipun.

    #6 – Gabungan

    Gabungan Instagram Bot

    Instagram Bot: https://winchesclub.com/combin

    Regane: 18 EUR saben wulan

    Kacepetan kegiatan otomatis: Setelan kacepetan unik kanggo otomatisasi nyelehake platform.

    VPN lan konfigurasi: : Sampeyan bisa nambah proksi dhewe kanthi nggunakake alat proksi internal.

    Keamanan: Platform sing aman banget lan konsisten – sampeyan bisa kanthi manual milih akun sing pengin dilacak sadurunge, banjur Combin bakal nglakokake panjaluk karo Instagram, menehi kontrol lengkap.

    Bot sing padha: Bot iki cukup unik ing operasine – ora liya nggunakake pilihan manual kanggo tumindak tartamtu.

    #7 – InstaBoss

    Bot Instaboss Instagram

    Instagram Bot: https://winchesclub.com/instaboss

    Regane: 11.90 EUR saben wulan

    Kacepetan kegiatan otomatis: Piranti kanthi intelijen buatan digunakake kanggo matesi kegiatan sampeyan sadurunge Instagram mblokir akun sampeyan. Bakal diluncurake kanthi otomatis sawise iku.

    VPN lan konfigurasi: Piranti lunak ngidini sampeyan ngatur proxy, lan gumantung karo jinis tawaran, sampeyan bisa entuk nganti 10 proxy.

    Keamanan: Dheweke ngaku 100% aman amarga saben tawaran kalebu proxy khusus. Opo maneh, data sampeyan dienkripsi lan sampeyan entuk bathi saka dhukungan premium, sing cukup cepet.

    Bot sing padha: Jeffrey

    #8 - Jarvee

    Jarvee Instagram Bot

    Instagram Bot: https://winchesclub.com/jarvee

    Regane: 29.95 EUR saben wulan

    Kacepetan kegiatan otomatis: Ora nyebutake setelan kacepetan kanggo kegiyatan otomatis.

    VPN lan konfigurasi: Ngarepake saben akun Instagram bakal mbukak nganggo proksi HTTP dhewe.

    Keamanan: Bot iki dirancang kanggo niru kegiatan sosial saben dina ing Instagram nganti sepuluh kaping luwih cepet tinimbang umume wong sing bisa ngrampungake kanthi individu. Bot kasebut bisa uga beboyo, amarga kerjane terus-terusan sajrone 24 jam saben dina, lan pangguna duwe risiko bola-bali ngluwihi watesan keterlibatan Instagram.

    Bot sing padha: Growthoid

    # 9 - Instavast

    Instavast Bot instagram

    Instagram Bot: https://winchesclub.com/instavast

    Regane: 13 EUR saben wulan

    Kacepetan kegiatan otomatis:Instavast ngidini sampeyan nyetel kacepetan otomatisasi. Fitur iki bisa migunani yen sampeyan pengin nyilikake risiko sing bakal dideteksi Instagram.. Sampeyan duwe pilihan antarane 3 kacepetan miwiti alon, normal lan cepet. Setelan sing disaranake kanggo nyepetake kegiatan sampeyan yaiku “Nyilihake” nalika miwiti nggunakake layanane.

    VPN lan konfigurasi: :
    Aplikasi proksi sing dirancang kanthi lokal bisa didownload lan diinstal ing ponsel utawa PC sampeyan.

    Keamanan:Fitur keamanan standar, Nanging, dheweke ujar manawa layanan pertumbuhane tundhuk marang syarat layanan Instagram.

    Bot sing padha: Nitreo

    #10 – Ektora

    Ektora Instagram Bot

    Instagram Bot: https://winchesclub.com/ektora

    Regane: 95 EUR saben wulan

    Kacepetan kegiatan otomatis: Dheweke duwe setelan sing dibutuhake kanggo nglindhungi akun sampeyan lan ing situs web kasebut ujar manawa bot kasebut tundhuk karo syarat layanan Instagram.

    VPN lan konfigurasi: Nawakake tuku proksi lan persiyapan gratis. Sistem kasebut uga ngurus ngleksanakake keamanan proksi kanggo sampeyan..

    Keamanan: Ing babagan keamanan, Ektora nawakake solusi sing beda lan inovatif kanggo mesthekake yen pangguna ora dianggep spam utawa dilarang. Kabeh tugas otomatis adhedhasar AI lan platform nggunakake pangenalan wajah lan niru versi paling anyar kanggo aplikasi seluler Instagram. Layanan pertumbuhane adhedhasar tumindak manungsa ing babagan kegiatan Instagram, iki carane nggawe pamirsa sing kebak pangguna nyata.

    Bot sing padha: Growthsilo

    FAQ

    Q. APA BOT INSTAGRAM PALING APIK

    A. Saka kabeh bot sing ditemokake, disaranake Instagram Follower Bot amarga cepet banget, utamane babagan suara pro pro.

    Q. Kepiye aku bisa nglindhungi AKUN

    A. Sampeyan bisa nglindhungi akun kanthi nggunakake layanan proksi. Kanthi cara iki, alamat IP sampeyan bakal ganti kanthi otomatis.

    Q. APA ITU BOT IG sing duwe keamanan sing apik

    A. IBF lan Ingramer minangka bot instagram paling apik kanggo keamanan. Sampeyan bisa nglindhungi akun kanthi nggunakake layanan proksi.

    Q. AKUN AKU KANGGO BLOK

    A. Kabeh gumantung karo cara sampeyan ngrampungake akun lan yen nggunakake proxy..

    Q. ING BOT ING INSTAGRAM?

    A. Umume bot Instagram padha lan tindakake kanthi otomatis, gumantung ing saben bot individu.

    Q. ADALAH BOTS INSTAGRAM?

    A. Perusahaan media sosial bisa uga ora seneng karo sawetara bot, gumantung apa sing ditindakake saben bot. Sanajan ora ilegal.

    Q. Apa ana INSTAGRAM BOT sing bisa?

    A. Umume bot duwe asil sing apik, khususe IBF lan Ingramer.

    Q. LAKUKAN BOTS INSTAGRAM MASIH KERJA ING 2020?

    A. Sawetara bot mandheg nyambut gawe, lan sawetara fungsi bisa uga ora aktif. Nanging, umume bot ing dhaptar ing ndhuwur bisa digunakake kanthi apik.

    Q. Apa INSTAGRAM BOTS WIS??

    A. Nggih, sampeyan bisa entuk pandherek nyata kanthi cepet gumantung karo ceruk.

    Paling populer