Ինչպես ջնջել Instagram հաշիվը

Instagramնջել կամ անջատել Instagram հաշիվը

Կարևոր չէ, թե ինչու եք ջնջում ձեր Instagram հաշիվը, սոցիալական մեդիայի հսկան չի ցանկանում հեշտացնել ձեզ համար. Եթե ​​ձեր հաշիվն է արգելափակված կամ կողպված, կարող եք պարզապես ջնջել ձեր հաշիվը և սկսել նորից.

Դու չի կարող ջնջվել կամ անջատեք ձեր Instagram հաշիվը անմիջապես ձեր հեռախոսի ծրագրից. Անել դա, դուք պետք է գնաք նշանակված հաշվի ջնջման էջ.

Դուք ունեք ձեր հաշիվը մշտապես ջնջելու տարբերակ Instagram, կամ ժամանակավորապես անջատել այն. Եթե ​​ցանկանում եք իմանալ, թե ինչպես անել մեկը կամ մյուսը, պարզապես հետևեք մեր պարզ քայլերին.

Ինչպես ջնջել Instagram- ի իմ էջը?

Ձեր Instagram- ի ջնջումը մշտական ​​է – դուք կկորցնեք ձեր բոլոր լուսանկարները, տեսանյութեր, հետևորդներ և հաղորդագրություններ – դուք կկորցնեք ձեր ներկայությունը սոցիալական մեդիա հարթակում.

Եթե ​​սա այն է, ինչ ուզում ես անել, ուրեմն եկեք սկսենք.

  1. Գնացեք Instagram հաշվի ջնջման էջ այստեղ.
  2. Եթե ​​դուք դեռ մուտք չեք գործել վեբ զննարկչի տարբերակում, ձեզ կառաջարկվի դա անել.
  3. Ձեզ կներկայացվի այս էկրանը:
      ջնջել instagram հաշիվը

    • Ընտրեք պատճառը, թե ինչու եք ջնջում ձեր հաշիվը.
    • Մուտքագրեք ձեր հաշվի գաղտնաբառը և կտտացրեք “Ընդմիշտ ջնջել իմ հաշիվը”.

Ինչպես կարող եմ անջատել իմ հաշիվը ?

Հիշեք, որ հնարավոր չէ մշտապես ջնջված հաշվից վերադառնալ. Եթե ​​պարզապես ցանկանում եք որոշ ժամանակ հեռու մնալ սոցիալական լրատվամիջոցներից, ձեր հաշիվը անջատելը կարող է ավելի լավ տարբերակ լինել.

Ձեր հաշիվն անջատելը նշանակում է, որ այն ամբողջությամբ թաքցված է Instagram- ի բոլոր օգտվողներից, և ցանկության դեպքում կարող եք նորից ակտիվացնել այն.

Դուք կարող եք անջատել ձեր հաշիվը Instagram- ի աշխատասեղանի տարբերակից:

  • Միացեք Instagram- ի աշխատասեղանի տարբերակին instagram.com
  • Կտտացրեք կոճակին “փոփոխել պրոֆիլը” ձեր հաշվի անվան կողքին
  • instagram հաշվի ջնջում

  • Սեղմեք “Accountամանակավորապես անջատեք ձեր հաշիվը” էջի ներքևում.
  • instagram ջնջել

  • Հաստատեք պատճառը, թե ինչու եք ցանկանում անջատել ձեր հաշիվը, ապա մուտքագրեք ձեր հաշվի գաղտնաբառը.
  • Սեղմեք Rarilyամանակավորապես անջատել հաշիվ.

Ձեր հաշիվն անջատելուց հետո, ցանկացած պահի կարող եք նորից ակտիվացնել. Պարզապես մուտք գործեք ձեր հաշիվ, ինչպես միշտ, և ձեր հաշիվը նորից տեսանելի կլինի.

Դա այն ամենն է, ինչ կա.

Հիշեք, որ ճնշում ձեր հաշվից է մշտական, մինչդեռ նրա անջատում է ժամանակավոր. Եթե ​​կասկածներ ունեք, խորհուրդ ենք տալիս պարզապես անջատել ձեր հաշիվը, որպեսզի ցանկության դեպքում նորից խորհրդակցեք դրա հետ.

Վերջին գրառումներ

Հաջորդ հոդվածըComment Rendre Votre Instagram Privé