Hogyan lehet törölni az Instagram fiókot

Törölje vagy deaktiválja az Instagram fiókot

Nem számít, miért törli Instagram -fiókját, a közösségi média óriás nem akarja megkönnyíteni a dolgát. Ha a fiókja blokkolva vagy zárva, csak törölheti a fiókját, és újrakezdheti.

te nem lehet törölni vagy deaktiválja Instagram -fiókját közvetlenül a telefonos alkalmazásból. Ezt csináld meg, el kell mennie a kijelölt fiók törlési oldal.

Lehetősége van a fiók végleges törlésére Instagram, vagy ideiglenesen deaktiválja. Ha tudni akarja, hogyan kell csinálni az egyiket vagy a másikat, kövesse egyszerű lépéseinket.

Hogyan törölhetem az Instagram oldalamat?

Az Instagram törlése végleges – elveszíti az összes fényképét, videók, követők és üzenetek – elveszíti jelenlétét a közösségi média platformon.

Ha ezt szeretné tenni, szóval kezdjük.

  1. Lépjen az Instagram -fiók törlési oldalára itt.
  2. Ha még nincs bejelentkezve a webböngésző verziójára, felszólítást kap erre.
  3. Ez a képernyő jelenik meg:
      törölje az instagram fiókot

    • Válassza ki a fiók törlésének okát.
    • Adja meg fiókja jelszavát, majd kattintson a gombra “A fiókom végleges törlése”.

Hogyan deaktiválhatom a fiókomat ?

Ne feledje, hogy nem lehet visszamenni a véglegesen törölt fiókból. Ha csak egy ideig szeretne távol maradni a közösségi médiától, a fiók deaktiválása jobb megoldás lehet.

A fiók deaktiválása azt jelenti, hogy teljesen el van rejtve az összes Instagram -felhasználó elől, és ha akarod, újra aktiválhatod.

Letilthatja fiókját az Instagram asztali verziójából:

  • Csatlakozzon az Instagram asztali verziójához instagram.com
  • Kattintson a gombra “módosítsa a profilt” a fiók neve mellett
  • instagram fiók törlése

  • Kattintson “Ideiglenesen deaktiválja fiókját” a lap alján.
  • instagram törlés

  • Erősítse meg az okát, hogy miért szeretné kikapcsolni fiókját, majd adja meg fiókja jelszavát.
  • Kattintson Ideiglenesen deaktiválja a számla.

Miután fiókját deaktiválták, bármikor újra aktiválhatja. Csak jelentkezzen be a fiókjába a szokásos módon, és fiókja újra látható lesz.

Ennyi az egész.

Ne feledje, hogy a elnyomás a fiókjából állandó, míg az övé hatástalanítás van ideiglenes. Ha kétségei vannak, azt javasoljuk, hogy egyszerűen deaktiválja fiókját, hogy ha szeretné, újra megtekintse azt.

Legutóbbi hozzászólások