Kako izbrisati Instagram račun

Izbrišite ili deaktivirajte Instagram račun

Nije važno zašto brišete svoj Instagram račun, div društvenih medija ne želi vam olakšati. Ako je vaš račun blokiran ili zaključan, možete samo izbrisati svoj račun i početi ispočetka.

Vas ne može izbrisati ili deaktivirajte svoj Instagram račun izravno iz aplikacije na telefonu. Uraditi ovo, morate otići u određenu stranicu za brisanje računa.

Imate mogućnost trajnog brisanja računa Instagram, ili ga privremeno deaktivirati. Ako želite znati kako učiniti jedno ili drugo, samo slijedite naše jednostavne korake.

Kako izbrisati svoju Instagram stranicu?

Brisanje vašeg Instagrama je trajno – izgubit ćete sve svoje fotografije, videa, sljedbenici i poruke – izgubit ćete svoju prisutnost na platformi društvenih medija.

Ako ovo želite učiniti, pa krenimo.

  1. Idite na stranicu za brisanje Instagram računa ovdje.
  2. Ako još niste prijavljeni u verziju web -preglednika, od vas će se tražiti da to učinite.
  3. Bit će vam prikazan ovaj zaslon:
      obriši instagram račun

    • Odaberite razlog brisanja računa.
    • Unesite lozinku računa i kliknite “Trajno izbrišite moj račun”.

Kako mogu deaktivirati svoj račun ?

Upamtite da se nije moguće vratiti s trajno izbrisanog računa. Ako se samo želite neko vrijeme držati podalje od društvenih medija, deaktiviranje računa mogla bi biti bolja opcija.

Deaktiviranje vašeg računa znači da je potpuno skriven od svih korisnika Instagrama, i možete ga ponovno aktivirati ako želite.

Svoj račun možete deaktivirati iz desktop verzije Instagrama:

  • Povežite se s stolnom verzijom Instagrama na instagram.com
  • Pritisnite gumb “izmijenite profil” pored naziva računa
  • instagram račun obriši

  • Kliknite na “Privremeno deaktivirajte svoj račun” pri dnu stranice.
  • instagram izbrisati

  • Potvrdite razlog zašto želite deaktivirati svoj račun, zatim unesite lozinku računa.
  • Kliknite na Privremeno deaktivirajte račun.

Nakon što je vaš račun deaktiviran, možete ga ponovo aktivirati u bilo kojem trenutku. Samo se prijavite na svoj račun kao i obično i vaš će račun ponovno biti vidljiv.

To je sve.

Upamtite da je suzbijanje vašeg računa je trajno, dok njegova deaktiviranje je privremene. Ako imate bilo kakvih nedoumica, preporučujemo da jednostavno deaktivirate svoj račun kako biste ga mogli ponovno konzultirati ako želite.

Najnoviji postovi