Como eliminar a conta de Instagram

Eliminar ou desactivar a conta de Instagram

Non importa por que eliminas a túa conta de Instagram, o xigante das redes sociais non quere facelo máis sinxelo. Se a túa conta o é bloqueado ou bloqueado, só podes eliminar a túa conta e comezar de novo.

Ti non se pode eliminar ou desactiva a túa conta de Instagram directamente desde a aplicación do teléfono. Para iso, ten que ir ao páxina de eliminación de conta designada.

Tes a opción de eliminar permanentemente a túa conta Instagram, ou desactívao temporalmente. Se queres saber como facer un ou outro, só tes que seguir os nosos sinxelos pasos.

Como eliminar a miña páxina de Instagram?

Eliminar o teu Instagram é permanente – perderás todas as túas fotos, vídeos, seguidores e mensaxes – perderás a túa presenza na plataforma de redes sociais.

Se isto é o que quere facer, entón imos comezar.

  1. Vaia á páxina de eliminación da conta de Instagram aquí.
  2. Se aínda non iniciaches sesión na versión do navegador web, solicitaráselle que o faga.
  3. Presentaráselle esta pantalla:
      eliminar a conta de Instagram

    • Selecciona o motivo polo que eliminas a túa conta.
    • Introduce o contrasinal da túa conta e fai clic en “Elimina permanentemente a miña conta”.

Como podo desactivar a miña conta ?

Lembre que non é posible volver dunha conta eliminada permanentemente. Se só queres estar lonxe das redes sociais por un tempo, desactivar a túa conta pode ser unha mellor opción.

Desactivar a túa conta significa que está completamente oculta para todos os usuarios de Instagram, e podes reactivalo se queres.

Podes desactivar a túa conta desde a versión de escritorio de Instagram:

  • Conéctate á versión de escritorio de Instagram en instagram.com
  • Fai clic no botón “modificar o perfil” xunto ao nome da túa conta
  • eliminación da conta de instagram

  • Prema en “Desactiva temporalmente a túa conta” na parte inferior da páxina.
  • eliminar de instagram

  • Confirma o motivo polo que queres desactivar a túa conta, despois introduce o contrasinal da túa conta.
  • Prema en Desactiva temporalmente a conta.

Unha vez desactivada a túa conta, podes activalo de novo en calquera momento. Só tes que iniciar sesión na túa conta como de costume e a túa conta será visible de novo.

Isto é todo o que hai.

Lembre que o supresión da túa conta é permanente, mentres que o seu desactivación é temporal. Se tes algunha dúbida, recomendámoslle que simplemente desactive a súa conta para poder consultala de novo se o desexa.

Recent posts