Hoe kinne jo Instagram -akkount wiskje

Wiskje of deaktivearje Instagram -akkount

It makket net út wêrom jo jo Instagram -akkount wiskje, de reus fan sosjale media wol it jo net maklik meitsje. As jo ​​akkount is blokkearre of op slot, jo kinne jo akkount gewoan wiskje en opnij begjinne.

Jo kin net wiskje of deaktivearje jo Instagram -akkount direkt fan jo tillefoanapplikaasje. Om dit te dwaan, jo moatte nei de oanwiisde side foar wiskjen fan akkount.

Jo hawwe de opsje om jo akkount permanint te wiskjen Instagram, of it tydlik deaktivearje. As jo ​​wolle witte hoe't jo it ien as it oare moatte dwaan, folgje gewoan ús ienfâldige stappen.

Hoe kin ik myn Instagram -pagina wiskje?

Jo Instagram wiskje is permanint – jo sille al jo foto's kwytreitsje, videos, folgers en berjochten – jo sille jo oanwêzigens op it sosjale mediaplatfoarm kwytreitsje.

As dit is wat jo wolle dwaan, dus litte wy begjinne.

  1. Gean nei de side foar wiskjen fan Instagram -akkount hjir.
  2. As jo ​​noch net oanmeld binne op de ferzje fan 'e webbrowser, jo wurde frege om dit te dwaan.
  3. Jo sille dit skerm wurde presinteare:
      wiskje instagram account

    • Selektearje de reden wêrom't jo jo akkount wiskje.
    • Fier jo akkount wachtwurd yn en klikje “Wiskje myn akkount foar altyd”.

Hoe kin ik myn akkount deaktivearje ?

Unthâld dat it net mooglik is om werom te gean fan in permanint wiske akkount. As jo ​​gewoan in skoft fuort wolle bliuwe fan sosjale media, jo akkount deaktivearje kin in bettere opsje wêze.

Jo akkount deaktivearje betsjuttet dat it folslein ferburgen is foar alle Instagram -brûkers, en jo kinne it opnij aktivearje as jo wolle.

Jo kinne jo akkount deaktivearje fan 'e buroblêdferzje fan Instagram:

  • Ferbine mei de buroblêdferzje fan Instagram op instagram.com
  • Klikje op de knop “feroarje it profyl” neist jo akkountnamme
  • instagram akkount wiskje

  • Klikje op “Skeakelje jo akkount tydlik út” oan 'e ûnderkant fan' e pagina.
  • instagram wiskje

  • Befêstigje de reden wêrom jo jo akkount wolle deaktivearje, fier dan jo wachtwurd yn foar jo akkount.
  • Klikje op Tydlik deaktivearje it akkount.

Ienris is jo akkount deaktivearre, jo kinne it op elk momint opnij aktivearje. Log gewoan yn op jo akkount lykas gewoanlik en jo akkount sil wer sichtber wêze.

Dat is alles wat it is.

Unthâld dat de ûnderdrukking fan jo akkount is permanint, wylst syn deaktivearje is tydlik. As jo ​​twifels hawwe, wy riede oan dat jo jo akkount gewoan deaktivearje, sadat jo it opnij kinne rieplachtsje as jo wolle.

Recent posts