Kuinka poistaa Instagram -tili

Poista tai poista käytöstä Instagram -tili

Ei ole väliä, miksi poistat Instagram -tilisi, sosiaalisen median jättiläinen ei halua tehdä siitä helppoa sinulle. Jos tilisi on estetty tai lukittu, voit vain poistaa tilisi ja aloittaa alusta.

Sinä ei voi poistaa tai poista Instagram -tilisi käytöstä suoraan puhelinsovelluksestasi. Tehdä tämä, sinun täytyy mennä tilin poistosivulle.

Voit joko poistaa tilisi pysyvästi Instagram, deaktivoida sen väliaikaisesti. Jos haluat tietää, miten tehdä yksi tai toinen, seuraa vain yksinkertaisia ​​vaiheitamme.

Kuinka poistaa Instagram -sivuni?

Instagramin poistaminen on pysyvää – menetät kaikki valokuvasi, Videot, seuraajia ja viestejä – menetät läsnäolosi sosiaalisen median alustalla.

Jos haluat tehdä tämän, niin aloitetaan.

  1. Siirry Instagram -tilin poistosivulle tässä.
  2. Jos et ole vielä kirjautunut sisään verkkoselaimen versiolla, sinua kehotetaan tekemään niin.
  3. Sinulle esitetään tämä näyttö:
      poista instagram -tili

    • Valitse syy, miksi poistat tilisi.
    • Anna tilisi salasana ja napsauta “Poista tilini pysyvästi”.

Kuinka voin poistaa tilini käytöstä ?

Muista, että ei ole mahdollista palata pysyvästi poistetulta tililtä. Jos haluat vain pysyä poissa sosiaalisesta mediasta jonkin aikaa, tilin poistaminen käytöstä voi olla parempi vaihtoehto.

Tilisi poistaminen käytöstä tarkoittaa, että se on täysin piilotettu kaikilta Instagram -käyttäjiltä, ja voit aktivoida sen uudelleen, jos haluat.

Voit poistaa tilisi käytöstä Instagramin työpöytäversiosta:

  • Yhdistä Instagramin työpöytäversioon instagram.com
  • Napsauta painiketta “muokkaa profiilia” tilisi nimen vieressä
  • poista instagram -tili

  • Klikkaa “Poista tilisi väliaikaisesti käytöstä” sivun lopussa.
  • poista instagram

  • Vahvista syy, miksi haluat poistaa tilisi käytöstä, kirjoita sitten tilisi salasana.
  • Klikkaa Poista tilapäisesti käytöstä tili.

Kun tilisi on poistettu käytöstä, voit aktivoida sen uudelleen milloin tahansa. Kirjaudu vain tilillesi tavalliseen tapaan, niin tilisi näkyy jälleen.

Siinä kaikki.

Muista, että tukahduttaminen tilistäsi on pysyvä, kun hänen deaktivointi On väliaikainen. Jos sinulla on epäilyksiä, suosittelemme, että poistat tilisi käytöstä, jotta voit halutessasi tarkastella sitä uudelleen.

Recent posts