نحوه حذف اکانت اینستاگرام

حذف یا غیرفعال کردن حساب اینستاگرام

مهم نیست که چرا حساب اینستاگرام خود را حذف می کنید, غول رسانه های اجتماعی نمی خواهد کار را برای شما آسان کند. اگر حساب شما است مسدود شده یا قفل شده است, فقط می توانید حساب خود را حذف کرده و از نو شروع کنید.

شما نمی تواند حذف کند یا حساب اینستاگرام خود را مستقیماً از برنامه تلفن خود غیرفعال کنید. برای انجام این, شما باید به صفحه حذف حساب تعیین شده.

شما می توانید حساب خود را برای همیشه حذف کنید اینستاگرام, یا موقتاً آن را غیرفعال کنید. اگر می خواهید بدانید که چگونه یکی یا دیگری را انجام دهید, فقط مراحل ساده ما را دنبال کنید.

چگونه صفحه اینستاگرام خود را حذف کنم?

حذف اینستاگرام شما دائمی است – تمام عکس های خود را از دست خواهید داد, فیلم های, پیروان و پیامها – حضور خود را در بستر رسانه های اجتماعی از دست خواهید داد.

اگر این کاری است که می خواهید انجام دهید, بنابراین بیایید شروع کنیم.

  1. به صفحه حذف حساب اینستاگرام بروید اینجا.
  2. اگر هنوز در نسخه مرورگر وب وارد نشده اید, از شما خواسته می شود این کار را انجام دهید.
  3. این صفحه با شما نمایش داده می شود:
      حذف حساب اینستاگرام

    • دلیل حذف حساب خود را انتخاب کنید.
    • رمز حساب خود را وارد کرده و کلیک کنید “حساب من را برای همیشه حذف کنید”.

چگونه می توانم حساب خود را غیرفعال کنم ?

به یاد داشته باشید که بازگشت از یک حساب حذف شده برای همیشه امکان پذیر نیست. اگر می خواهید مدتی از رسانه های اجتماعی دور بمانید, غیرفعال کردن حساب شما ممکن است گزینه بهتری باشد.

غیرفعال کردن حساب شما به این معنی است که آن حساب برای همه کاربران اینستاگرام کاملاً پنهان است, و در صورت تمایل می توانید آن را دوباره فعال کنید.

می توانید حساب خود را از نسخه دسکتاپ اینستاگرام غیرفعال کنید:

  • به نسخه دسکتاپ اینستاگرام در وصل شوید instagram.com
  • روی دکمه کلیک کنید “اصلاح نمایه” در کنار نام حساب شما
  • حذف حساب اینستاگرام

  • بر روی کلیک کنید “حساب خود را موقتاً غیرفعال کنید” در پایین صفحه.
  • حذف اینستاگرام

  • دلیل اینکه می خواهید حساب خود را غیرفعال کنید تأیید کنید, سپس رمز حساب خود را وارد کنید.
  • بر روی کلیک کنید موقتاً غیرفعال کنید حساب.

هنگامی که حساب شما غیرفعال می شود, در هر زمان می توانید دوباره آن را فعال کنید. فقط طبق معمول وارد حساب خود شوید و حساب شما دوباره قابل مشاهده خواهد بود.

این همه چیز است.

به یاد داشته باشید که سرکوب از حساب شما است دائمی, در حالی که او غیرفعال کردن است موقت. اگر شک دارید, توصیه می کنیم حساب خود را غیرفعال کنید تا در صورت تمایل مجدداً با آن مشورت کنید.

پستهای اخیر