Kuidas Instagrami kontot kustutada

Kustutage või desaktiveerige Instagrami konto

Pole tähtis, miks te oma Instagrami konto kustutate, sotsiaalmeedia hiiglane ei taha seda teie jaoks lihtsaks teha. Kui teie konto on blokeeritud või lukustatud, saate lihtsalt oma konto kustutada ja otsast alustada.

Sina ei saa kustutada või deaktiveerige oma Instagrami konto otse oma telefonirakendusest. Selle tegemiseks, peate minema määratud konto kustutamise leht.

Teil on võimalus oma konto jäädavalt kustutada Instagram, lülitage see ajutiselt välja. Kui soovite teada, kuidas üht või teist teha, järgige lihtsalt meie lihtsaid samme.

Kuidas oma Instagrami lehte kustutada?

Instagrami kustutamine on jäädav – kaotate kõik oma fotod, videod, jälgijad ja sõnumid – kaotate oma kohaloleku sotsiaalmeedia platvormil.

Kui soovite seda teha, nii et alustame.

  1. Minge Instagrami konto kustutamise lehele siin.
  2. Kui te pole veel veebibrauseri versioonis sisse logitud, palutakse teil seda teha.
  3. Teile esitatakse see ekraan:
      kustuta instagrami konto

    • Valige põhjus, miks oma konto kustutate.
    • Sisestage oma konto parool ja klõpsake “Kustuta minu konto jäädavalt”.

Kuidas ma saan oma konto desaktiveerida? ?

Pidage meeles, et jäädavalt kustutatud kontolt pole võimalik naasta. Kui soovite lihtsalt mõneks ajaks sotsiaalmeediast eemale hoida, konto deaktiveerimine võib olla parem valik.

Teie konto deaktiveerimine tähendab, et see on kõigi Instagrami kasutajate eest täielikult varjatud, ja kui soovite, saate selle uuesti aktiveerida.

Saate oma konto desaktiveerida Instagrami töölauaversioonist:

  • Looge ühendus Instagrami töölauaversiooniga instagram.com
  • Klõpsake nuppu “profiili muuta” oma konto nime kõrval
  • instagrami konto kustutamine

  • Kliki “Inaktiveerige oma konto ajutiselt” lehe allosas.
  • instagram kustutada

  • Kinnitage põhjus, miks soovite oma konto inaktiveerida, seejärel sisestage oma konto parool.
  • Kliki Lülitage ajutiselt välja konto.

Kui teie konto on deaktiveeritud, saate selle igal ajal uuesti aktiveerida. Lihtsalt logige oma kontole sisse nagu tavaliselt ja teie konto on uuesti nähtav.

See on kõik.

Pidage meeles, et allasurumine teie kontolt on alaline, samas tema deaktiveerimine on ajutine. Kui teil on kahtlusi, soovitame oma konto lihtsalt desaktiveerida, et saaksite seda soovi korral uuesti vaadata.

Recent posts