Kiel Forigi Instagram-Konton

Forigi aŭ Malaktivigi Instagram-Konton

Ne gravas, kial vi forigas vian Instagram-konton, la socia amaskomunikila giganto ne volas faciligi ĝin por vi. Se via konto estas blokita aŭ ŝlosita, vi povas simple forigi vian konton kaj rekomenci.

Vi ne povas forigi aŭ malaktivigu vian Instagram-konton rekte de via telefona aplikaĵo. Por fari ĉi tion, vi devas iri al la indikita paĝo pri forigo de konto.

Vi havas la eblon ĉu permanente forigi vian konton Instagram, ĉu provizore malaktivigu ĝin. Se vi volas scii kiel fari unu aŭ la alian, simple sekvu niajn simplajn paŝojn.

Kiel forigi mian Instagram-paĝon?

Forigo de via Instagram estas konstanta – vi perdos ĉiujn viajn fotojn, filmetoj, sekvantoj kaj mesaĝoj – vi perdos vian ĉeeston en la platformo de sociaj rimedoj.

Se ĉi tion vi volas fari, do ni komencu.

  1. Iru al la paĝo pri forigo de Instagram-konto ĉi tie.
  2. Se vi ankoraŭ ne ensalutis en la retumila versio, vi estos petata fari tion.
  3. Vi estos prezentita kun ĉi tiu ekrano:
      forigi instagram-konton

    • Elektu la kialon, kial vi forigas vian konton.
    • Enigu vian pasvorton de konto kaj alklaku “Konstante forigu mian konton”.

Kiel Mi Povas Malaktivigi Mian Konton ?

Memoru, ke ne eblas reiri de konstante forigita konto. Se vi nur volas resti for de sociaj retoj dum kelka tempo, malaktivigi vian konton povus esti pli bona elekto.

Malaktivigi vian konton signifas, ke ĝi estas tute kaŝita de ĉiuj Instagram-uzantoj, kaj vi povas reaktivigi ĝin se vi volas.

Vi povas malaktivigi vian konton de la labortabla versio de Instagram:

  • Konektiĝu al la labortabla versio de Instagram instagram.com
  • Alklaku la butonon “modifi la profilon” apud via kontnomo
  • Instagram-konto forigas

  • Alklaku “Provizore malaktivigu vian konton” ĉe la fino de la paĝo.
  • instagram forigi

  • Konfirmu la kialon, kial vi volas malaktivigi vian konton, tiam enigu vian pasvorton de konto.
  • Alklaku Provizore malaktivigi la konto.

Post kiam via konto estas malaktivigita, vi povas aktivi ĝin denove iam ajn. Simple ensalutu en vian konton kiel kutime kaj via konto estos denove videbla.

Jen ĉio.

Memoru, ke la subpremado de via konto estas konstanta, dum lia malaktivigo estas portempa. Se vi havas dubojn, ni rekomendas al vi simple malaktivigi vian konton, por ke vi povu konsulti ĝin denove se vi volas.

Recent posts