Sådan slettes Instagram -konto

Slet eller deaktiver Instagram -konto

Det er ligegyldigt, hvorfor du sletter din Instagram -konto, den sociale mediegigant ønsker ikke at gøre det let for dig. Hvis din konto er blokeret eller låst, du kan bare slette din konto og starte forfra.

Du ikke kan slette eller deaktiver din Instagram -konto direkte fra din telefonapplikation. At gøre dette, du skal gå til udpeget side til sletning af konto.

Du har mulighed for enten at slette din konto permanent Instagram, enten deaktivere den midlertidigt. Hvis du vil vide, hvordan du gør det ene eller det andet, bare følg vores enkle trin.

Sådan slettes min Instagram -side?

Sletning af din Instagram er permanent – du mister alle dine fotos, videoer, følgere og meddelelser – du mister din tilstedeværelse på den sociale medieplatform.

Hvis det er det, du vil gøre, så lad os starte.

  1. Gå til siden til sletning af Instagram -konto her.
  2. Hvis du endnu ikke er logget ind på webbrowserversionen, du bliver bedt om at gøre det.
  3. Du vil blive præsenteret for denne skærm:
      slet instagram -konto

    • Vælg årsagen til, at du sletter din konto.
    • Indtast din kontos adgangskode, og klik på “Slet min konto permanent”.

Hvordan kan jeg deaktivere min konto ?

Husk, at det ikke er muligt at gå tilbage fra en permanent slettet konto. Hvis du bare vil holde dig væk fra sociale medier et stykke tid, deaktivering af din konto kan være en bedre mulighed.

Deaktivering af din konto betyder, at den er helt skjult for alle Instagram -brugere, og du kan genaktivere det, hvis du vil.

Du kan deaktivere din konto fra desktopversionen af ​​Instagram:

  • Opret forbindelse til desktopversionen af ​​Instagram på instagram.com
  • Klik på knappen “ændre profilen” ved siden af ​​dit kontonavn
  • slette instagram -konto

  • Klik på “Deaktiver midlertidigt din konto” nederst på siden.
  • slet instagram

  • Bekræft årsagen til, at du vil deaktivere din konto, indtast derefter din kontos adgangskode.
  • Klik på Deaktiver midlertidigt kontoen.

Når din konto er deaktiveret, du kan til enhver tid aktivere den igen. Bare log ind på din konto som normalt, og din konto vil være synlig igen.

Det er alt, hvad der er til det.

Husk at undertrykkelse af din konto er permanent, mens hans deaktivering er midlertidig. Hvis du er i tvivl, Vi anbefaler, at du simpelthen deaktiverer din konto, så du kan se den igen, hvis du ønsker det.

Seneste indlæg