Sådan ved du, om nogen har blokeret dig på Instagram

Det er utroligt nyttigt at kunne sortliste visse mennesker på sociale medier, men det kan være frustrerende, hvis du er på modtagersiden og ikke forstår hvorfor eller hvordan det skete.

Hvis du tror, ​​du er blevet blokeret Instagram, Vær ikke urolig : du er ikke den første person, der bliver blokeret på sociale medier, og du vil bestemt ikke være den sidste.

Instagram mobil

Der er flere måder at fortælle, om du faktisk er blevet blokeret eller ej., så tøv ikke med at spørge !

Sådan kan du grundlæggende se, om nogen har blokeret dig for Instagram.:

  1. Du kan ikke ikke se brugeren, når du søger efter ham
  2. Du kan ikke se dem i dine følgere eller dem, der følger dig
  3. Deres indlæg ikke vises
  4. Du kan ikke ikke se deres Instagram -historier
  5. Også selvom du sender dem en besked, de vil ikke modtage det ikke
  6. De vil ikke se ikke dine indlæg
  7. De vil ikke se ikke dine kommentarer til andre indlæg
  8. Deres Kontakten forsvinder (hvis du tidligere har modtaget beskeder fra dem)

Sådan ved du, om nogen har blokeret dig

Nogle gange sletter folk bare deres konto, eller Instagram forbyder konti. Når dette sker, ovenstående tegn har de samme egenskaber som når nogen blokerer dig.

Dette er kun en måde at sikre sig på, og det fungerer som følger:

  • Start ved at søge efter dem fra din egen konto. Hvis du ikke ser dem, de har muligvis ændret deres brugernavn ; så sørg også for at kigge efter andre navne.
  • Ensuite, spørg nogen om du kan bruge deres konto til at finde brugeren, eller brug en anden konto, hvis du har en.
  • Søg kontoen, og hvis den vises på den anden brugers konto, chancerne er du er blevet blokeret.

Hvad kan jeg gøre, hvis nogen har blokeret mig på Instagram

Dette er ikke den eneste måde at vide, om du virkelig er blevet blokeret, men vi har fundet ud af, at dette er den nemmeste og mest pålidelige måde.

Hvad kan jeg gøre, hvis nogen har blokeret mig på Instagram

desværre, der er ikke meget at gøre i denne situation, fordi systemet er designet til at beskytte brugere, der blokerer andre, og med rette. alligevel, hvis du tror, ​​at du ved et uheld er blevet blokeret, og at det er en du kender, kontakt a anden social medieplatform og spørg ham om det.

Lejlighedsvis, det kan være en fejl, og alt er fint, de kan fjerne blokeringen af ​​dig på deres side. Hvis det dog var en reel blokering, dette er din chance for at rette tingene og finde ud af, hvad der gik galt. Husk det, hvis du forstyrrede eller chikanerede personen, hun har al ret til at gøre dette, og du fortjener sandsynligvis at blive blokeret.

Seneste indlæg