Jak odstranit účet Instagram

Smažte nebo deaktivujte účet Instagram

Nezáleží na tom, proč svůj účet Instagram odstraňujete, gigant sociálních médií vám to nechce usnadňovat. Pokud je váš účet zablokováno nebo zamčeno, stačí smazat svůj účet a začít znovu.

Vy nelze smazat nebo deaktivujte svůj účet Instagram přímo z aplikace v telefonu. Udělat toto, musíte jít do určená stránka pro odstranění účtu.

Máte možnost buď trvale smazat svůj účet Instagram, buď dočasně deaktivovat. Pokud chcete vědět, jak udělat jedno nebo druhé, postupujte podle našich jednoduchých kroků.

Jak odstranit svou stránku Instagram?

Smazání vašeho Instagramu je trvalé – přijdete o všechny své fotografie, videa, následovníci a zprávy – ztratíte svou přítomnost na platformě sociálních médií.

Pokud je to to, co chcete dělat, tak začněme.

  1. Přejděte na stránku odstranění účtu Instagram tady.
  2. Pokud ještě nejste přihlášeni ve verzi webového prohlížeče, budete k tomu vyzváni.
  3. Zobrazí se vám tato obrazovka:
      smazat instagramový účet

    • Vyberte důvod, proč svůj účet mazáte.
    • Zadejte heslo k účtu a klikněte “Natrvalo odstranit můj účet”.

Jak mohu deaktivovat svůj účet ?

Pamatujte, že z trvale smazaného účtu není možné se vrátit. Pokud se chcete na chvíli držet stranou od sociálních médií, deaktivace účtu může být lepší volbou.

Deaktivace vašeho účtu znamená, že je zcela skrytý před všemi uživateli Instagramu, a pokud chcete, můžete jej znovu aktivovat.

Svůj účet můžete deaktivovat z desktopové verze Instagramu:

  • Připojte se k desktopové verzi Instagramu na instagram.com
  • Klikněte na tlačítko “upravit profil” vedle názvu vašeho účtu
  • smazat instagramový účet

  • Klikněte na “Dočasně deaktivujte svůj účet” ve spodní části stránky.
  • smazat instagram

  • Potvrďte důvod, proč chcete svůj účet deaktivovat, poté zadejte heslo k účtu.
  • Klikněte na Dočasně deaktivovat účet.

Jakmile je váš účet deaktivován, můžete jej kdykoli znovu aktivovat. Přihlaste se ke svému účtu jako obvykle a váš účet bude znovu viditelný.

To je všechno.

Pamatujte, že potlačení vašeho účtu je trvalý, zatímco jeho deaktivace je dočasný. Pokud máte nějaké pochybnosti, doporučujeme jednoduše deaktivovat svůj účet, abyste jej mohli v případě potřeby znovu konzultovat.

Poslední příspěvky