Com esborrar el compte d'Instagram

Suprimeix o desactiva el compte d'Instagram

No importa per què suprimiu el vostre compte d’Instagram, el gegant de les xarxes socials no us ho vol posar fàcil. Si el vostre compte ho és bloquejat o bloquejat, només podeu suprimir el compte i començar de nou.

Vostè no es pot esborrar o desactiveu el vostre compte d'Instagram directament des de l'aplicació de telèfon. Fer això, heu d'anar al pàgina de supressió de comptes designada.

Teniu l'opció de suprimir definitivament el vostre compte Instagram, o bé desactiveu-lo temporalment. Si voleu saber fer-ne un o l’altre, només cal que seguiu els nostres senzills passos.

Com esborrar la meva pàgina d'Instagram?

Suprimir el vostre Instagram és permanent – perdràs totes les teves fotos, vídeos, seguidors i missatges – perdreu la vostra presència a la plataforma de xarxes socials.

Si això és el que voleu fer, doncs comencem.

  1. Aneu a la pàgina d’eliminació del compte d’Instagram aquí.
  2. Si encara no heu iniciat la sessió a la versió del navegador web, se us demanarà que ho feu.
  3. Se us mostrarà aquesta pantalla:
      suprimeix el compte d'Instagram

    • Seleccioneu el motiu pel qual suprimiu el vostre compte.
    • Introduïu la contrasenya del vostre compte i feu clic a “Suprimiu permanentment el meu compte”.

Com puc desactivar el meu compte ?

Recordeu que no és possible tornar enrere d'un compte suprimit permanentment. Si només voleu allunyar-vos de les xarxes socials una estona, desactivar el vostre compte pot ser una millor opció.

Desactivar el vostre compte significa que està completament ocult per a tots els usuaris d’Instagram, i el podeu reactivar si voleu.

Podeu desactivar el vostre compte des de la versió d’escriptori d’Instagram:

  • Connecteu-vos a la versió d'escriptori d'Instagram a instagram.com
  • Feu clic al botó “modifiqueu el perfil” al costat del nom del compte
  • supressió del compte d'Instagram

  • Fer clic a “Desactiveu temporalment el vostre compte” a la part inferior de la pàgina.
  • suprimir instagram

  • Confirmeu el motiu pel qual voleu desactivar el vostre compte, a continuació, introduïu la contrasenya del vostre compte.
  • Fer clic a Desactiva temporalment el compte.

Un cop desactivat el vostre compte, el podeu tornar a activar en qualsevol moment. Només cal que inicieu sessió al vostre compte com de costum i el vostre compte tornarà a ser visible.

Això és tot el que hi ha.

Recordeu que el supressió del vostre compte és permanent, mentre que el seu desactivació és temporal. Si teniu dubtes, us recomanem que només desactiveu el vostre compte per poder tornar-lo a consultar si ho desitgeu.

Missatges recents