Com saber si algú us ha bloquejat a Instagram

Poder fer una llista negra de determinades persones a les xarxes socials és increïblement útil, però pot ser frustrant si sou del destinatari i no enteneu per què ni com va passar.

Si creieu que heu estat bloquejat Instagram, No et preocupis : no ets la primera persona bloquejada a les xarxes socials i segur que no seràs l’última.

Instagram mòbil

Hi ha diverses maneres de saber si realment heu estat bloquejat o no., així que no dubteu a informar-vos !

Bàsicament, així es pot saber si algú us ha bloquejat Instagram.:

  1. No pots no vegeu l'usuari quan el cerqueu
  2. No es pot vegeu-los als vostres seguidors o als que us segueixen
  3. Les seves publicacions no apareixen
  4. No pots no veig les seves històries d’Instagram
  5. Fins i tot si els envieu un missatge, ells no el rebrà no
  6. Ells no veuré no les vostres publicacions
  7. Ells no veuré no els vostres comentaris en altres publicacions
  8. Els seus El contacte desapareix (si heu rebut algun missatge anterior)

Com saber si algú us ha bloquejat

De vegades, la gent només suprimeix el seu compte, o Instagram prohibeix els comptes. Quan això passa, els signes anteriors tenen les mateixes característiques que quan algú us bloqueja.

Aquesta és només una manera d’assegurar-se, i funciona de la següent manera:

  • Començar cercant-los des del vostre propi compte. Si no els veieu, és possible que hagin canviat el seu nom d'usuari ; així que assegureu-vos de buscar també altres noms.
  • Bany, pregunteu a algú si podeu fer servir el seu compte per trobar l'usuari, o utilitzeu un altre compte si en teniu.
  • Cerca el compte i si apareix al compte de l’altre usuari, és probable que hagueu estat bloquejat.

Què puc fer si algú m’ha bloquejat a Instagram

Aquesta no és l'única manera de saber si realment us han bloquejat, però hem descobert que aquesta és la forma més fàcil i fiable.

Què puc fer si algú m’ha bloquejat a Instagram

Malauradament, no hi ha molt a fer en aquesta situació, perquè el sistema està dissenyat per protegir els usuaris que bloquegen els altres, i amb raó. no obstant, si creieu que heu estat bloquejat accidentalment, i que es tracta d'algú que coneixeu, contacteu amb a una altra plataforma de xarxes socials i preguntar-li-ho.

De tant en tant, podria ser un error i tot està bé, et poden desbloquejar del seu costat. Si, però, va ser un autèntic bloqueig, aquesta és la vostra oportunitat per arreglar les coses i esbrinar què ha fallat. Recordeu que si molesteu o assetjeu aquesta persona, ella té tot el dret a fer-ho i és probable que us mereixeu ser bloquejat.

Missatges recents