Kako izbrisati Instagram nalog

Izbrišite ili deaktivirajte Instagram račun

Nije važno zašto brišete svoj Instagram račun, gigant društvenih medija ne želi vam olakšati. Ako je vaš račun blokiran ili zaključan, možete samo izbrisati svoj račun i početi ispočetka.

Ti ne može izbrisati ili deaktivirajte svoj Instagram račun izravno iz aplikacije na telefonu. Da biste to učinili, morate ići u određenu stranicu za brisanje računa.

Imate mogućnost da trajno izbrišete svoj račun Instagram, ili ga privremeno deaktivirajte. Ako želite znati kako to učiniti, samo slijedite naše jednostavne korake.

Kako izbrisati svoju Instagram stranicu?

Brisanje vašeg Instagrama je trajno – izgubit ćete sve svoje fotografije, video zapise, sljedbenici i poruke – izgubit ćete svoje prisustvo na platformi društvenih medija.

Ako je to ono što želite učiniti, pa počnimo.

  1. Idite na stranicu za brisanje Instagram naloga ovdje.
  2. Ako još niste prijavljeni u verziju web preglednika, od vas će se tražiti da to učinite.
  3. Biće vam prikazan ovaj ekran:
      izbrišite instagram nalog

    • Odaberite razlog brisanja računa.
    • Unesite lozinku računa i kliknite “Trajno izbrišite moj račun”.

Kako mogu deaktivirati svoj račun ?

Upamtite da se nije moguće vratiti sa trajno izbrisanog računa. Ako se samo želite neko vrijeme držati podalje od društvenih medija, deaktiviranje vašeg računa mogla bi biti bolja opcija.

Deaktiviranje vašeg računa znači da je potpuno skriven od svih korisnika Instagrama, i možete ga ponovo aktivirati ako želite.

Svoj račun možete deaktivirati putem desktop verzije Instagrama:

  • Povežite se sa desktop verzijom Instagrama na instagram.com
  • Kliknite na dugme “izmijenite profil” pored naziva vašeg računa
  • instagram nalog obriši

  • Kliknite na “Privremeno deaktivirajte svoj račun” pri dnu stranice.
  • instagram delete

  • Potvrdite razlog zašto želite deaktivirati svoj račun, zatim unesite lozinku računa.
  • Kliknite na Privremeno deaktivirajte račun.

Nakon što je vaš račun deaktiviran, možete ga ponovo aktivirati u bilo kojem trenutku. Samo se prijavite na svoj račun kao i obično i vaš će račun ponovo biti vidljiv.

To je sve.

Upamtite da je potiskivanje vašeg računa je trajno, dok je njegov deaktiviranje je privremeno. Ako imate bilo kakvih nedoumica, preporučujemo da jednostavno deaktivirate svoj račun kako biste ga mogli ponovo konzultirati ako želite.

Nedavni postovi