Как да изтриете акаунта в Instagram

Изтрийте или деактивирайте акаунта в Instagram

Няма значение защо изтривате профила си в Instagram, социалният медиен гигант не иска да ви улесни. Ако акаунтът ви е блокиран или заключен, можете просто да изтриете акаунта си и да започнете отначало.

Вие не може да се изтрие или деактивирайте акаунта си в Instagram директно от телефонното си приложение. Да го направя, трябва да отидете на определена страница за изтриване на акаунт.

Имате възможност да изтриете за постоянно профила си Instagram, или го деактивирайте временно. Ако искате да знаете как да направите едно или друго, просто следвайте нашите прости стъпки.

Как да изтрия страницата си в Instagram?

Изтриването на вашия Instagram е постоянно – ще загубите всичките си снимки, видеоклипове, последователи и съобщения – ще загубите присъствието си в платформата на социалните медии.

Ако това е, което искате да направите, така че нека започнем.

  1. Отидете на страницата за изтриване на акаунт в Instagram тук.
  2. Ако все още не сте влезли във версията на уеб браузъра, ще бъдете подканени да го направите.
  3. Ще ви бъде представен този екран:
      изтрийте акаунта в instagram

    • Изберете причината, поради която изтривате акаунта си.
    • Въведете паролата за акаунта си и щракнете “Изтрийте завинаги акаунта ми”.

Как мога да деактивирам акаунта си ?

Не забравяйте, че не е възможно да се върнете от постоянно изтрит акаунт. Ако просто искате да стоите далеч от социалните медии за известно време, деактивирането на акаунта ви може да бъде по -добър вариант.

Деактивирането на вашия акаунт означава, че той е напълно скрит от всички потребители на Instagram, и можете да го активирате отново, ако искате.

Можете да деактивирате акаунта си от настолната версия на Instagram:

  • Свържете се с настолната версия на Instagram на instagram.com
  • Щракнете върху бутона “променете профила” до името на профила си
  • изтриване на акаунт в instagram

  • Кликнете върху “Временно деактивирайте акаунта си” в долната част на страницата.
  • instagram изтриване

  • Потвърдете причината, поради която искате да деактивирате акаунта си, след това въведете паролата за акаунта си.
  • Кликнете върху Временно деактивирайте сметката.

След като профилът ви бъде деактивиран, можете да го активирате отново по всяко време. Просто влезте в акаунта си както обикновено и акаунтът ви ще бъде видим отново.

Това е всичко.

Не забравяйте, че потискане на вашия акаунт е постоянен, докато неговият деактивиране е временни. Ако имате някакви съмнения, препоръчваме ви просто да деактивирате акаунта си, за да можете да го консултирате отново, ако желаете.

Скорошни публикации