Як выдаліць уліковы запіс Instagram

Выдаліць або адключыць уліковы запіс Instagram

Не мае значэння, чаму вы выдаляеце свой уліковы запіс Instagram, гігант сацыяльных сетак не хоча палегчыць вам справу. Калі ваш уліковы запіс заблакаваны або заблакаваны, Вы можаце проста выдаліць свой уліковы запіс і пачаць усё спачатку.

Вы нельга выдаліць або адключыць уліковы запіс Instagram непасрэдна з прыкладання тэлефона. Каб зрабіць гэта, вы павінны пайсці ў прызначаная старонка выдалення ўліковага запісу.

У вас ёсць магчымасць назаўжды выдаліць свой уліковы запіс Instagram, альбо часова адключыць яго. Калі вы хочаце ведаць, як зрабіць тое ці іншае, проста прытрымлівайцеся нашым простым крокам.

Як выдаліць старонку ў Instagram?

Выдаленне вашага Instagram з'яўляецца назаўжды – вы страціце ўсе свае фатаграфіі, відэа, паслядоўнікаў і паведамленняў – вы страціце сваю прысутнасць на платформе сацыяльных сетак.

Калі гэта тое, што вы хочаце зрабіць, так што пачнем.

  1. Перайдзіце на старонку выдалення ўліковага запісу Instagram тут.
  2. Калі вы яшчэ не ўвайшлі ў версію вэб -браўзэра, вам будзе прапанавана зрабіць гэта.
  3. Вам будзе прадстаўлены гэты экран:
      выдаліць уліковы запіс instagram

    • Выберыце прычыну, па якой вы выдаляеце свой уліковы запіс.
    • Увядзіце пароль уліковага запісу і націсніце “Канчаткова выдаліць мой уліковы запіс”.

Як я магу дэактываваць свой рахунак ?

Памятайце, што вярнуцца з назаўсёды выдаленага ўліковага запісу немагчыма. Калі вы проста хочаце некаторы час трымацца далей ад сацыяльных сетак, адключэнне ўліковага запісу можа быць лепшым варыянтам.

Адключэнне вашага ўліковага запісу азначае, што ён цалкам схаваны ад усіх карыстальнікаў Instagram, і вы можаце аднавіць яго, калі хочаце.

Вы можаце адключыць свой уліковы запіс з настольнай версіі Instagram:

  • Падключыцеся да настольнай версіі Instagram instagram.com
  • Націсніце на кнопку “змяніць профіль” побач з імем вашага ўліковага запісу
  • выдаліць уліковы запіс instagram

  • Націсніце на “Часова адключыць свой уліковы запіс” унізе старонкі.
  • instagram выдаліць

  • Пацвердзіце прычыну, па якой вы хочаце адключыць уліковы запіс, затым увядзіце пароль уліковага запісу.
  • Націсніце на Часова адключыць уліковы запіс.

Пасля таго, як ваш уліковы запіс дэактываваны, вы можаце актываваць яго зноўку ў любы час. Проста ўвайдзіце ў свой уліковы запіс, як звычайна, і ваш уліковы запіс будзе зноў бачны.

Вось і ўсё.

Памятайце, што падаўленне вашага ўліковага запісу пастаянны, у той час як яго дэактывацыя ёсць часовы. Калі ў вас ёсць сумненні, мы рэкамендуем вам проста дэактываваць свой уліковы запіс, каб вы маглі пры жаданні зноў звярнуцца да яго.

Апошнія паведамленні

Наступны артыкулComment Rendre Votre Instagram Privé