İnstagram hesabını necə silmək olar

İnstaqram hesabını silin və ya deaktiv edin

İnstagram hesabınızı niyə silməyinizin əhəmiyyəti yoxdur, sosial media nəhəngi sizin işinizi asanlaşdırmaq istəmir. Hesabınız varsa bloklanmış və ya kilidlənmişdir, yalnız hesabınızı silə və yenidən başlaya bilərsiniz.

Sən silə bilməz və ya birbaşa telefon tətbiqindən Instagram hesabınızı deaktiv edin. Bunu etmək, ünvanına getməlisiniz təyin edilmiş hesab silmə səhifəsi.

Hesabınızı həmişəlik silmək seçiminiz var Instagram, ya müvəqqəti olaraq söndürün. Bir və ya digərini necə edəcəyinizi bilmək istəyirsinizsə, sadəcə sadə addımlarımızı izləyin.

İnstagram səhifəmi necə silmək olar?

İnstagram -ı silmək qalıcıdır – bütün şəkillərinizi itirəcəksiniz, videolar, izləyicilər və mesajlar – sosial media platformasındakı varlığınızı itirəcəksiniz.

Əgər etmək istədiyin budursa, buna görə başlayaq.

  1. İnstagram hesabını silmək səhifəsinə keçin burada.
  2. Veb brauzer versiyasına hələ daxil olmamısınızsa, bunu etməyiniz istəniləcək.
  3. Bu ekran sizə təqdim olunacaq:
      instagram hesabını silin

    • Hesabınızı silməyinizin səbəbini seçin.
    • Hesab parolunuzu daxil edin və vurun “Hesabımı həmişəlik silin”.

Hesabımı necə deaktiv edə bilərəm ?

Unutmayın ki, birdəfəlik silinmiş hesabdan geri qayıtmaq mümkün deyil. Bir müddət sosial mediadan uzaq durmaq istəyirsinizsə, hesabınızı deaktiv etmək daha yaxşı bir seçim ola bilər.

Hesabınızı deaktiv etmək, bütün Instagram istifadəçilərindən tamamilə gizləndiyini bildirir, və istəsəniz yenidən aktivləşdirə bilərsiniz.

İnstagram -ın masaüstü versiyasından hesabınızı deaktiv edə bilərsiniz:

  • Instagram -ın masaüstü versiyasına qoşulun instagram.com
  • Düyməni vurun “profili dəyişdirin” hesab adınızın yanında
  • instagram hesabının silinməsi

  • Basın “Hesabınızı müvəqqəti olaraq deaktiv edin” səhifənin altındakı.
  • instagram silin

  • Hesabınızı deaktiv etmək istəməyinizin səbəbini təsdiqləyin, sonra hesabınızın şifrəsini daxil edin.
  • Basın Müvəqqəti olaraq söndürün hesab.

Hesabınız deaktiv edildikdən sonra, istədiyiniz vaxt yenidən aktivləşdirə bilərsiniz. Həmişə olduğu kimi hesabınıza daxil olun və hesabınız yenidən görünəcək.

Bütün bunlar var.

Unutmayın ki yatırmaq hesabınızdır daimi, onun isə deaktivasiya edir müvəqqəti. Hər hansı bir şübhəniz varsa, Hesabınızı sadəcə olaraq deaktiv etməyinizi məsləhət görürük ki, istəsəniz yenidən məsləhətləşə bilərsiniz.

Son yazılar