Hoe om 'n Instagram -rekening te verwyder

Vee of deaktiveer Instagram -rekening

Dit maak nie saak hoekom jy jou Instagram -rekening uitvee nie, die reus op sosiale media wil dit nie vir jou maklik maak nie. As u rekening geblokkeer of gesluit, u kan u rekening net uitvee en weer begin.

Jy kan nie verwyder nie of deaktiveer u Instagram -rekening direk vanaf u telefoonprogram. Om dit te doen, jy moet na die aangewese bladsy vir verwydering van rekeninge.

U het die opsie om u rekening permanent uit te vee Instagram, deaktiveer dit tydelik. As u wil weet hoe u die een of ander moet doen, volg net ons eenvoudige stappe.

Hoe om my Instagram -bladsy te verwyder?

Die verwydering van u Instagram is permanent – jy sal al jou foto's verloor, video's, volgelinge en boodskappe – u sal u teenwoordigheid op die sosiale media -platform verloor.

As dit is wat u wil doen, so laat ons begin.

  1. Gaan na die verwyderingsbladsy van die Instagram -rekening hier.
  2. As u nog nie aangemeld is by die weergawe van die webblaaier nie, u sal gevra word om dit te doen.
  3. U kry hierdie skerm:
      verwyder Instagram -rekening

    • Kies die rede waarom u u rekening uitvee.
    • Voer u rekeningwagwoord in en klik “Vee my rekening permanent uit”.

Hoe kan ek my rekening deaktiveer ?

Onthou dat dit nie moontlik is om terug te gaan van 'n permanent verwyderde rekening nie. As u net 'n rukkie van sosiale media wil wegbly, Dit is moontlik 'n beter opsie om u rekening te deaktiveer.

As u u rekening deaktiveer, beteken dit dat dit heeltemal weggesteek is vir alle Instagram -gebruikers, en u kan dit heraktiveer as u wil.

U kan u rekening deaktiveer vanaf die lessenaarweergawe van Instagram:

  • Koppel aan die lessenaarweergawe van Instagram op instagram.com
  • Klik op die knoppie “verander die profiel” langs jou rekeningnaam
  • instagram rekening verwyder

  • Klik op “Skakel u rekening tydelik uit” onderaan die bladsy.
  • instagram verwyder

  • Bevestig die rede waarom u u rekening wil deaktiveer, voer dan u rekeningwagwoord in.
  • Klik op Tydelik deaktiveer die rekening.

Sodra u rekening gedeaktiveer is, u kan dit te eniger tyd weer aktiveer. Meld net soos gewoonlik aan by u rekening, en u rekening sal weer sigbaar wees.

Dit is al wat daarby is.

Onthou dat die onderdrukking van u rekening is permanent, terwyl syne deaktivering is tydelik. As u twyfel, Ons beveel aan dat u u rekening eenvoudig deaktiveer, sodat u dit weer kan raadpleeg as u wil.

Recent posts